Strijelac: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Na početku aprila bićete skloni greškama u radu, što će dovesti do toga da ćete neke rokove morati da prolongirate. Bićete racionalni u pogledu investicija i rukovanja novcem uopšte, zahvaljujući čemu će vaše finansijsko stanje da se stabilizuje.

Sa nadređenima se nećete slagati oko prioriteta vezanih za raspoređivanje troškova. Vama će biti važnija nabavka novijih radnih sredstava, dok će vaši nadređeni dati nalog da se veći dio novca usmjeri u pokretanje novog velikog projekta. Vi ćete smatrati da vam taj projekat neće donijeti očekivanu zaradu i da će se firma naći u minusu, ali vaši nadređeni neće imati sluha za vaše savjete.

Jupiter, vaš vladar, krenuće retrogradno i više ćete se usmjeriti na to da zadržite trenutne pozicije stabilnim nego što ćete imati prilika za napredak u karijeri.

U drugoj dekadi mjeseca pokrenućete nove planove i programe i dobićete podršku vaših nadređenih da preuzmete odgovornije zadatke. Možete biti postavljeni za rukovodioca jednog od sektora. Na kraju mjeseca naći ćete se u problemu u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Otkrićete da je pravio mahinacije iz vaših leđa. Osim raskida odnosa, možete da se nađete na finansijskom gubitku.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku aprila doći će do neusklađenosti sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza. Vaša komunikacija će biti nejasna, konfuzna i nećete imati razumijevanja jedno za drugo. Biće vam potrebno više strpljenja. Oslonite se na intuiciju u rješavanju neslaganja. Uspjećete do sredine mjeseca da riješite veći dio nesuglasica.

Od sredine aprila ćete biti promjenjivog raspoloženja i vaš odnos sa partnerom će biti poput igre toplo-hladno. Jedan dan ćete se prepirati oko nevažnih sitnica, da biste drugog dana pokušali na sve načine koji su vam dostupni da izgladite situaciju. Imaćete osjećaj da vas partner ne razumije i da vas zapostavlja. U stvari, problem je u vašoj razmaženosti.

Ako ste slobodni, zaljubljeni ste u osobu koja vas veoma privlači, ali u pokušaju da joj privučete pažnju i da se bolje upoznate, nakon nekoliko susreta ćete sa razočarenjem shvatiti da ste potpuno različiti svjetovi i da se ne biste mogli složiti u emotivnoj vezi.

Sredinom mjeseca će vam neko novi privući pažnju. Počećete da se viđate i izlazite, ali će se krajem mjeseca vaš odnos, koji je tek počeo da se razvija, naći na ozbiljnom iskušenju zbog neiskrenosti druge osobe. Ulazak u vezu biće neizvjestan.

Nešto stariji Strijelci će spoznati da su osobi, koja pokušava da ih osvoji, interesantni samo zbog koristi koju ova može da ostvari njihovim posredovanjem. Okrenućete se ka osobi koju ćete upoznati nešto kasnije, a koja može da bude zanimljiva.

Zdravlje. Bićete podložni pojačanom stresu u prvoj polovini aprila i zbog toga vam se savjetuje da svakodnevno praktikujete neki od sistema psihofizičke relaksacije i da se više odmarate.

Druga polovina mjeseca će vam donijeti stabilnije zdravlje i motivisaće vas na više fizičkih aktivnosti, što će pozitivno uticati na vaš imunitet i na opštu kondiciju.

Srećni brojevi: 2, 8, 13, 19, 22.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info