Škorpija: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Na početku aprila bićete skloni ulasku u rizične poslove. Bićete spremni da pokrenete novi poslovni projekat koji niste dovoljno razradili i sa kojim nemate iskustva, a sve na nagovor osobe koja bi mogla da se pokaže kao uzrok vašeg gubitka. Bilo šta što zahtijeva velike investicije bilo bi mudro da ne pokrećete na početku mjeseca.

Sekstil Merkura sa Saturnom, u prvoj dekadi aprila, donijeće vam uspjeh u poslovnim pregovorima, naročito onima koji su povezani sa velikim i dugoročnim projektima. Vaši naređeni će vas ograničavati i na taj način ometati da postignete zadovoljavajuće dogovore i da sve što ste planirali obavite na vrijeme.

Jupiter će krenuti retrogradno u vašem polju novca, što će vas navesti da se posvetite sređivanju vaših finansijskih obaveza i rješavanju zaostalih transakcija. Nailazićete na povremene zastoje u prometu novca. Najvažnije je da izbjegavate svaki mogući vid finansijskih mahinacija i rizika.

U drugoj dekadi aprila počećete da planirate i organizujete nove poslovne ponude. Ostvarićete bolji uticaj na vaše poslovne partnere što će ubrzati napredak u zajedničkim projektima. Krajem mjeseca bićete skloni brzopletim finansijskim potezima. Čuvajte se gubitaka.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera će praviti konjunkciju sa Neptunom 10. aprila i pojačaće vašu potrebu za intimom sa partnerom. Bićete romantično raspoloženi i više ćete voljenoj osobi poklanjati duboka osjećanja nego što ćete biti strastveni. Vašeg partnera će to prijatno iznenaditi, jer već odavno osjeća potrebu za takvom vrstom odnosa sa vama. Imaćete dobar osjećaj šta vaš partner želi.

Od druge polovine aprila pokazaćete više inicijative u odnosima sa partnerom i unijećete više sklada u vašu vezu. Pokazaćete partneru da ste svjesni šta mu je važno u vašem odnosu i postavićete se prema njemu zaštitnički. Bićete oslonac voljenoj osobi tamo gdje je to neophodno, što će ojačati vašu bliskost.

Ako ste slobodni, jedna osoba će pokušati sve što je u njenoj moći da vas osvoji. Vama će prijati pažnja koju dobijate, ali prema drugoj osobi nećete osjećati nikakvu privlačnost. Umjesto toga ćete se zaljubiti u nekoga ko će biti vrlo spretan u manipulaciji vašim osjećanjima.

Postaćete toga svjesni u drugoj polovini aprila, ali nećete moći ništa da učinite, jer će vaša potreba za tom osobom biti jača od vašeg razuma. Mogu vas zadesiti razočarenja krajem mjeseca, zbog koristoljublja druge strane.

Starije Škorpije će biti promjenjivih osjećanja u vezi osobe koja im se dopada. Osjećaćete kako između vas dvoje postoji obostrano privlačenje, ali će smetnju predstavljati razlike u načinu kako razmišljate. Nećete moći da se uskladite.

Zdravlje. Tokom prve polovine aprila biće vam osjetljivo grlo i bronhije. Moguće su i alergijske reakcije koje mogu biti vrlo neprijatne, poput osjećanja gušenja, a što može biti izazvano osetljivošću disajnih puteva na cvjetanje.

U slučaju tegoba, obavezno potražite pomoć doktora. U drugoj polovini mjeseca će doći do poboljšanja. Važno je da se više krećete.

Srećni brojevi: 9, 11, 15, 20, 24.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info