Ribe: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Na početku aprila budite pažljivi pri donošenju važnih odluka. Bićete skloni da nerealno pristupate važnim činjenicama. Zbog toga vam se ne preporučuje da u ovom periodu započinjete nove poslovne projekte.

10. aprila Venera će praviti konjunkciju sa Neptunom, što će pojačati vašu intuiciju u nalaženju pravog trenutka da pokrenete novi posao. Vaše kreativne sposobnosti će biti pojačane i uspjećete da ostvarite veliki uspjeh ako se bavite idejnim rješenjima ili dizajnom.

Jupiter će krenuti retrogradno u vašem polju posla i karijere. To će vas navesti da se ozbiljno pozabavite ranije započetim, a nedovršenim ili odloženim radnim zadacima, koji su se u međuvremenu nagomilali. To će otežavati vaše odnose sa poslovnim partnerima, a moraćete i neke rokove da odložite.

Sredinom aprila dolazi do poboljšanja na polju finansija. Vaša ulaganja će se pokazati isplativim i uspjećete da kroz jedan poslovni poduhvat, koji je zahtijevao obimnije finansiranje, ostvarite zaradu veću od očekivane. Umjećete da racionalnije raspoređujete prihode i rashode. Na kraju mjeseca ćete imati teškoća da dovršite jedan posao u predviđenom roku.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku mjeseca bićete zaneseni i skloni idealizovanju i to će omogućiti da primijetite šta je vašem partneru stvarno potrebno u ljubavi. Poboljšaćete vaš društveni život i više ćete izlaziti i zabavljati se. Najviše ćete vremena provoditi sa prijateljima. To će vas zbližiti.

U drugoj polovini aprila, vaši razgovori sa partnerom će se odnositi na teme zajedničkih ulaganja i poboljšanja materijalnih uslova vašeg zajedničkog života. U vezi toga ćete oboje imati plodne ideje i oko toga ćete se slagati. Zajedničkim akcijama ćete uspjeti da ostvarite bar dio vaših planova. Prijaće vam zajednička putovanja.

Ako ste slobodni, osjećaćete potrebu da se zabavljate i da ulazite samo u opuštene i površne avanture gdje nećete praviti velike planove i vezivati se pretjerano, kako to obično umijete. Dopustićete sebi potpuno spontano odvijanje vašeg emotivnog života.

Sa jednom osobom ćete ostvariti odnos pun romantike i obostranih strasti, ali će vam do kraja mjeseca biti jasno da je sa tom osobom zajednički život nemoguć. Prepustićete se toj vezi da traje dok i vama i drugoj osobi bude tako odgovaralo.

Nešto starije Ribe će privući osoba koju će upoznati početkom aprila. Bićete zaneseni i skloni idealizovanju. Uspjećete da ostvarite bliskost sa vašom simpatijom, ali će se krajem mjeseca vaš odnos naći na velikom iskušenju zbog idealizovanja.

Zdravlje. Bićete osjetljivi na promjene vremena koje mogu da kod vas izazivaju glavobolju i pojačan umor. Izbjegavajte pretjerane fizičke napore, jer će vam biti osjetljiva leđa, gdje bi moglo da dođe do bolova, posebno na sredini i vratnom dijelu.

U drugom dijelu aprila će vam biti osjetljivo grlo. Više kretanja i psihofizička relaksacija će ojačati vaše zdravlje.

Srećni brojevi: 7, 11, 18, 20, 23.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info