Rak: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Početkom aprila ćete biti dosta konfuzni u donošenju odluka. Vrijeme nije pogodno za poslovna putovanja i pregovore sa inostranstvom.

U prvoj dekadi aprila ćete imati podsticaj da reorganizujete vaše planove oko određenih poslovnih zadataka, jer su promjene neophodne. Nadređeni će vas ograničavati u javnim nastupima i neće biti zadovoljni načinom na koji predstavljate vaš rad ili firmu u kojoj ste zaposleni. Izbjegavajte da radite poslove bez ugovora. Sredinom mjeseca ćete dobiti podršku od strane vašeg nadređenog u vezi plana koji imate za poboljšanje sektora usluga.

U drugoj dekadi aprila uspjećete da se bolje organizujete u izvršavanju vaših obaveza. Vaša komunikacija sa radnim kolegama, dobavljačima i saradnicima će biti na odličnom nivou. Ostvarićete uspjeh u svemu što zahtijeva planiranje.

Dobićete više povjerenja od strane vaših saradnika i bićete izabrani za vođu tima ili odgovornu osobu u vašem sektoru u firmi. Krajem aprila bićete skloni pogrešnim potezima, zbog kojih biste se mogli naći na gubitku.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, vi i vaš partner ćete ostvariti jedan važan zajednički cilj i unijeti više stabilnosti u vašu vezu. Poboljšaćete komunikaciju i bićete vrlo složni u planiranju zajedničkih aktivnosti. Nećete uspjeti da se složite samo oko jednog prijedloga, što ćete uspjeti da prevaziđete.

Uspjećete da, uz podršku voljene osobe, riješite nešto što vam je u prethodnom periodu predstavljalo smetnju. Vaše međusobne emocije će biti snažne i u svemu ćete biti jedno drugome ogromna podrška. Krajem mjeseca ćete trebati više da se posvetite ispravljanju grešaka iz prošlosti.

Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja će vam djelovati kao srodna duša, ali će vam biti teško da joj priđete, jer se radi o nekome ko je po prirodi povučen i ne pokazuje svoje emocije, osim u intimnim trenucima. Biće vam potrebno više strpljenja, ali će se vaša upornost isplatiti.

U početku će se vaša komunikacija odvijati stidljivo, ali će već do treće dekade aprila doći do zbližavanja i buđenja obostranih emocija. Mada je vaša simpatija po prirodi tip usamljenika, uspjećete da ostvarite vezu.

Nešto stariji Rakovi počeće da se druže i izlaze sa osobom koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti. Spojiće vas zajednička interesovanja, a u drugoj polovini mjeseca će se vaše druženje pretvoriti u obostranu privlačnost.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo i promjenjivo. Bićete podložni disajnim tegobama, posebno ako ste skloni alergijskim reakcijama na polen u vazduhu. Moguće su upale sinusa i bronhitis, kao i kijavica.

Prekontrolišite krvnu sliku, jer može doći do povišenog nivoa šećera ili malokrvnosti. Biće vam potrebno više čistog vazduha i boravka u prirodi.

Srećni brojevi: 4, 10, 16, 22, 26.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info