Ovan: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Na početku aprila dobićete uvide u sve ono što ne uspijevate da sagledate dovoljno dobro, a što može da vam pravi smetnje na poslovnom polju. Čuvajte se glasina koje mogu da vam se šire iza leđa i naštete vašem ugledu. Vrijeme je pogodno da organizujete realizaciju vaših tajnih planova koji će vam omogućiti da odete korak ispred konkurencije.

U prvoj dekadi aprila imaćete uspješne pregovore, iza zatvorenih vrata, o jednom dugoročnom projektu. Prolazne smetnje u realizaciji istog predstavljaće neslaganje sa nadređenim koji će na kraju ipak da popusti i dozvoli vam da projekat pokrenete onako kako ste prethodno dogovorili sa poslovnim partnerima.

12. aprila Merkur pravi kvadrat sa Jupiterom. Nedostajaće vam materijalna podrška da sve što ste planirali započnete na vrijeme. U vezi posla povezanog sa inostranstvom će doći do kraćeg zastoja. Kvadrat Sunca sa Plutonom činiće vas sklonima pogrešnim odlukama i tvrdokornim stavovima. To vam može nanijeti gubitke.

Venera, koja vlada vašim poljem novca, praviće 16. aprila kvadrat sa Jupiterom i donijeće vam teškoće na finansijskom polju. Bićete skloni da investirate u nešto neprovjereno, kako biste se dokazali, što vam može nanijeti više štete nego koristi. Izbjegavajte da se zadužujete.

Merkur će 17. aprila ući u vaš znak pa ćete početi da racionalnije pristupate vašim obavezama i bićete bolje organizovani. 20. aprila će Venera ući u vaš znak, a Sunce u znak Bika. To će vas usmjeriti ka pažljivijem postupanju, kada se radi o finansijama i investicijama. Uspjećete da poboljšate saldo na vašem računu. Kvadrat Marsa sa Neptunom, krajem mjeseca, upozorava vas da budete pažljivi u trgovini, saobraćaju i oblastima komunikacije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj polovini aprila provodićete više vremena sa voljenom osobom nasamo, u intimnim trenucima, što će unijeti više nježnosti i produbiti vaše emocije. Imaćete kreativne ideje kako da provedete zajedničko vrijeme. Ostvarićete jedan važan zajednički cilj.

Druga polovina aprila donosi vam prolazne nesuglasice u emotivnoj vezi. Vaše tajne, neistine, nekorektni postupci prema partneru prijete da ugroze sklad u vašem odnosu. Venera će 20. aprila ući u vaš znak, što će vam pomoći da poboljšate povjerenje između vas i voljene osobe. Vaš partner će biti, više nego obično, emotivno vezan za vas, ali će biti i ljubomoran.

Ako ste slobodni, početak aprila vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Privlačnost će biti obostrana, ali će problem nastati kada saznate od jednog poznanika da vaša nova simpatija nije slobodna, ali da vam to nije saopštila.

Prije nego što stignete da donesete konačnu odluku, ući ćete sa osobom koja vas privlači u tajnu vezu, na njen nagovor. U trećoj dekadi aprila probudiće se jake strasti između vas dvoje i osjećaćete se kao da ste stvoreni jedno za drugo.

Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koja će im djelovati stabilno i privlačno, ali će sredinom aprila saznati da se radi o nekom ko je sumnjivog morala, što će ih razočarati. Bez obzira na to, bićete spremni za avanturu sa tom osobom.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti osjetljivo – smetnje sa hormonima, rad štitne žlijezde i otežana cirkulacija, posebno u predjelu stopala, samo su neke od tegoba. Takođe, imaćete pojačanu osjetljivost na stres. Bilo bi dobro da provjerite nivo šećera u krvi i korigujete ishranu.

Srećni brojevi: 3, 12, 15, 20, 24.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info