Lav: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Početkom aprila izbjegavajte velike finansijske transakcije, nova zaduživanja i bilo kakve novčane mahinacije, jer ćete biti skloni nevještim potezima koji vam mogu nanijeti gubitke.

Od druge dekade aprila imaćete pojačanu intuiciju i dobar osjećaj za rukovanje novcem i za dugoročne investicije, što će pozitivno uticati kako na vaš platni promet tako i na saldo na vašem računu. Sve što je povezano sa kreativnim radom zahtijevaće od vas posebnu pažnju.

U drugoj dekadi mjeseca započećete pregovore o poslovnim projektima koji zahtijevaju investitore koji bi ulagali u predloženo. U tome ćete imati uspjeha na samom startu, jer ćete biti dobro pripremljeni i sa jakim argumentima.

Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, a vaši odnosi sa nadređenima će se poboljšati. Dobićete priliku za preuzimanje višeg stepena odgovornosti kao i za unapređenje.Takođe, dobićete podršku za jedan važan projekat. Budite pažljivi na kraju aprila, jer će Mars praviti kvadrat sa Neptunom, što može izazvati smetnje na polju novca. Izbjegavajte rizike.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, april vam donosi prijatne razgovore sa voljenom osobom u vezi zajedničkih planova, želja i potreba. To će pozitivno uticati na vašu vezu i doprinijeće boljoj stabilnosti. Manja neslaganja su moguća oko plana za zajedničko vikend putovanje. Biće vam teško da se složite oko destinacije.

Takođe, bićete u stanju da unesete više topline i nježnosti u vašu vezu. Vaš partner je duže vrijeme sklon da se povlači u sebe i više je posvećen svojim dužnostima ili nekim ličnim projektima, što ga čini emotivno zatvorenim. Uspjećete da utičete da bude emotivno otvoreniji i prijemčiv za vaše želje u ljubavi.

Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled i između vas dvoje će odmah da zaiskre strasti. Za kratko vrijeme ćete ući u intimne odnose i to će vas povezati. Provodićete mnogo vremena zajedno, a to će dovesti i do povremenog neslaganja, jer ćete oboje vašu vezu doživljavati površno.

Doći će i do miješanja drugih osoba i do narušavanja povjerenja, jer ćete i vi i vaš partner biti skloni da se viđate i sa drugim osobama intimno. To će onemogućiti da vašu vezu održite.

Nešto stariji Lavovi će se češće viđati sa osobom atraktivnog izgleda, originalnom u svom nastupu i vrlo komunikativnom i snalažljivom u životu. Nažalost, ta osoba nije snalažljiva u vezama i nestabilnih je emocija. Vezu nećete ostvariti.

Zdravlje. Potrebno je da ravnomjerno rasporedite svakodnevne aktivnosti i da se organizujete tako da imate dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. Bićete skloni da se iscrpljujete pokušajem da postignete više nego što ste realno sposobni i u mogućnosti.

Ako se bavite poslom gdje dugo sjedite, osjećaćete bolove u leđima. Kontrolišite češće krvni pritisak.

Srećni brojevi: 2, 8, 13, 17, 24.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info