Jarac: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Početkom aprila očekuju vas teškoće na polju komunikacija. Budite pažljivi u pregovorima oko novih poslova. Nabolje je da te pregovore ne započinjete u prvoj dekadi aprila. U protivnom vas očekuje dosta nejasnoća. Obratite pažnju na moguće pokušaje manipulacija i prevare od strane sagovornika koji će nastojati da ostvare više koristi nego što je razumno.

U ranije započetim pregovorima, naročito onih što se tiču velikih i dugoročnih poslova i vaših ličnih projekata, ostvarićete napredak. Dobar osjećaj kako da se postavite u odnosu na sagovornike imaćete 10. aprila. Ovdje će doći do izražaja vaša snalažljivost i imaćete mnogo veći uticaj na druge nego što ste to imali ranije.

Ostvarićete uspješne sporazume i pokrenućete jedan projekat koji je povezan sa kreativnim poslovima, kao što su dizajn i slično. Zbog otežanih okolnosti i neslaganja sa nadređenima, rok za završetak jednog važnog posla moraćete da pomjerite i odložite.

Prelazak Jupitera u retrogradni hod otežaće priliv finansija zbog opštih okolnosti na globalnom tržištu. Važno je da izbjegavate pokušaje mahinacija i tajnih kanala za obrt novca, jer biste se mogli naći na gubitku. Merkur će 17. aprila ući u znak Ovna i omogućiće vam da se bolje organizujete u ispunjavanju planiranih rokova.

Sunce će 20. aprila ući u znak Bika i vaše polje kreativnosti gdje ćete preuzeti veće odgovornosti i gdje će vaša stručnost i autoritet doći do boljeg izražaja.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, imaćete više vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Na prvom mjestu ćete se potruditi da uljepšate i uredite vaš dom. Imaćete ideje šta želite da promijenite ili renovirate i oko toga ćete se odlično slagati. Prijaće vam i češći zajednički izlasci na mjesta na zabavu. Vaša komunikacija će povremeno biti konfuzna pa biste trebali da to poboljšate.

U drugoj polovini aprila potrudićete se da se posvetite onome što ste u ranijem periodu zapostavili u vašoj vezi. Osjećaćete potrebu da imate više intimnih trenutaka, a planiraćete i da odete na jedno kraće vikend putovanje, na mjesto koje odavno želite da posjetite. Poboljšaćete i vaš društveni život. Češće ćete se viđati sa prijateljima i posjećivati društvene događaje.

Ako ste slobodni, pažnju će vam privući neko ko se povremeno pojavljuje u društvu vaših poznanika, a ko je po prirodi povučen i djeluje vam neobično i originalno. Iniciraćete razgovor sa tom osobom i zaključiti da se radi o nekom ko je vrlo inteligentan i posvećen svojim interesovanjima, dobro informisan i zahvalan sagovornik.

Ove kvalitete će vas privući i naći ćete način da se toj osobi dopadnete. Počećete da zajedno izlazite, ali će vam biti malo teže da vašu simpatiju emotivno otvorite.

Nešto stariji Jarčevi će, nakon dužeg viđanja sa osobom koja im se dopada i kod koje nalaze razloge i za i protiv ulaska u vezu, shvatiti da niko nije savršen i prihvatiće simpatiju takvom kakva jeste. Nakon toga ćete započeti vezu.

Zdravlje. Mars prolazi kroz vaše polje zdravlja i motiviše vas na više kretanja i fizičkih aktivnosti. Mada ste po prirodi interni, shvatićete kako ne možete dugo da sjedite ili boravite na jednom mjestu.

Prijaće vam česti odlasci u prirodu, na čist vazduh, duge šetnje, trčanje, biciklizam i rekreativni sportovi. Krajem aprila moguća je ozbiljnija virusna infekcija.

Srećni brojevi: 6, 10, 17, 21, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info