Blizanci: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Na početku aprila budite pažljivi, jer ćete biti skloni rasijanosti i donošenju nepromišljenih odluka, a možete načiniti i poneku grešku u radu, koja vam može donijeti negativne posljedice koje ćete trebati da ispravljate.

U drugoj sedmici aprila bićete bolje organizovani u vezi finansijskih transakcija i umjećete da racionalno raspoređujete prihode i rashode. Vaši planovi i potezi će vam omogućiti stabilnije poslovanje i uvećanje finansija. Jedan vaš projekat će da ugleda svjetlost dana tako što ćete dobiti finansijsku podršku.

Vaše kreativne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja i to bi moglo da vam donese napredak na polju karijere. Jupiter će krenuti retrogradno i moraćete više pažnje da posvetite poslovima vezanim za oblasti javnosti, kao i na odnose sa poslovnim partnerima.

U drugoj dekadi aprila budite pažljivi pri sklapanju novih ugovora, jer se bar jedan može pokazati lošim za vas i gdje biste poslovali sa gubitkom. Očekuje vas uspjeh u pregovorima sa novim saradnicima. Venerin ulazak u znak Ovna donijeće vam dragocjenu pomoć jedne žene, u ostvarenju poslovnih ciljeva. Međutim, bićete skloni brzopletim i nepromišljenim potezima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Jupiter, koji vlada vašim poljem ljubavi i braka, kreće retrogradno 10. aprila. Bićete primorani da se posvetite rješavanju svega što niste na vrijeme rješavali sa voljenom osobom, po pitanju neslaganja u vezi. Najviše napora će biti potrebno da uložite u ispunjenje ranije datih obećanja. Vaše davanje emocija, kao i finansijske podrške, partneru su poželjni.

Sredinom aprila doći će do razilaska oko pojedinih ciljeva između vas i voljene osobe. Bićete skloni da radite nešto partneru iza leđa. Izbjegavajte prevare i preljubu, jer bi to moglo ozbiljno narušiti vaš odnos. U trećoj dekadi mjeseca poboljšaćete društveni život. Više ćete izlaziti sa partnerom i pojačaće se vaša strastvenost.

Ako ste slobodni, Jupiter će krenuti retrogradno 10. aprila, što će vam donijeti kontakt ili susret sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi. Stare strasti će se probuditi nakon nekoliko susreta i razgovora. Bićete u iskušenju da date jedno drugom novu šansu.

Kako će i Merkur i Venera tokom mjeseca praviti kvadrat sa Jupiterom, vaš odnos će postati nestabilan, promjenjiv i napet. Pojaviće se isti problemi koje ste imali i ranije, što će dovesti u pitanje mogućnost obnavljanja emotivne veze.

Stariji Blizanci će biti privučeni osobom koju će često viđati na zabavama i sa kojom će imati zanimljive razgovore. Pokušaj da započnete vezu završiće se razočaranjem i neuspjehom. Vaša simpatija ne umije da bude vjerna u vezi .

Zdravlje. Prijaće vam svakodnevna šetnja i rekreativne aktivnosti. Što više budete fizički aktivni i u pokretu, to će i vaše zdravlje biti stabilnije. Pojačaće se i vaše radne i umne sposobnosti, a i vaše raspoloženje će biti na potrebnom nivou. Krajem mjeseca ćete biti podložni virusnim i bakterijskim infekcijama.

Srećni brojevi: 3, 8, 14, 17, 22.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info