Bik: Mjesečni horoskop za APRIL 2019. godine

0

Posao. Početkom aprila budite pažljivi u vezi saradnje bilo koje vrste, jer postoje osobe koje su sklone da se služe mutnim radnjama u cilju da steknu više koristi. Pazite s kim sklapate dogovore i ugovore o saradnji kako se ne biste našli na gubitku.

Budite pažljivi u odnosima sa nadređenim osobama, jer ćete nailaziti na neslaganja u pogledu vaših dužnosti vezanih za velike i dugoročne poslove. Na polju finansija i platnog prometa doći će do otežanog toka novca od 10. aprila. To će od vas zahtijevati poboljšane planove i dogovore u vezi finansijskih transakcija. Izbjegavajte nova zaduživanja.

Naročito vam sredina aprila donosi zastoje i sklonost lošim potezima i ulaganjima koji bi vam mogli nanijeti gubitke. Ovaj dio mjeseca vam nije pogodan za zajedničke poslove, timski rad i bilo kakve vrste grupnih poduhvata.

U drgugoj dekadi aprlila započećete pregovore iza zatvorenih vrata i razradićete jedan ili više tajnih planova koji imaju za cilj da poboljšaju vaš poslovni uspjeh. Do izražaja će doći vaše rukovodeće sposobnosti, kao i vaš autoritet. Uspjeh vas očekuje u svemu što zahtijeva donošenje važnih uloga i upravljačke sposobnosti.

Kvadrat, koji će Mars praviti sa Neptunom, 27. aprila, upozorava vas da izbjegavate mahinacije posredstvom saradnika, kada se radi o finansijama, jer vam to može donijeti i probleme i gubitke.

Ljubav.  Ako ste u vezi ili braku, proljećno vrijeme će na vas pozitivno uticati i pokazaćete inicijativu da ostvarite skladnije zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Više ćete izlaziti u prirodu i provode, posvetićete se uljepšavanju vašeg zajedničkog doma i više vremena ćete provoditi u nastojanjima da ostvarite zajedničke ciljeve. Vaš partner će biti ispunjen vašom pažnjom i srećan.

Druga polovina aprila donijeće vam intenzivnije emocije prema partneru, razmjenu uzajamnih osjećanja koja će biti na visokom nivou i činiće vas oboje usklađenim po tom pitanju. Kraj mjeseca bi mogao da vam donese nepovjerenje i sukobe. Izbjegavajte neistine i skrivanje činjenica od partnera.

Ako ste slobodni, više će vas zanimati prolazne avanture i dobar provod nego što ćete biti raspoloženi za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Već na početku aprila ćete ući u jednu avanturu, koja će vam odgovarati na polju intimnih odnosa, jer ćete se u vezi toga odlično slagati sa partnerom.

U drugoj polovini mjeseca ćete ući dublje u odnos i poželjećete da se to pretvori u ozbiljnu vezu. Kraj mjeseca će vam donijeti razočarenje i raskid, jer ćete saznati da vas je partner prevario s osobom koja vam je bliska.

Stariji Bikovi će na putovanju upoznati osobu sa kojom će ući u bliži intimni odnos, a kasnije će nastaviti vezu na daljinu. To će vam donijeti i nove teškoće, jer ćete biti sumnjičavi i nepovjerljivi prema partneru zbog daljine koja vas dijeli.

Zdravlje. Iskoristite ljepše vrijeme da što više izlazite u prirodu i bavite se fizičkim vježbama ili bar rekreativnim fizičkim aktivnostima, kao što je svakodnevna duža šetnja. To je neophodno kako bi se ojačao vaš imunitet i kako bi vaša kondicija došla u bolju formu. Cvjetanje bi moglo da vam donese disajne smetnje, u slučaju da ste alergični na polen.

Srećni brojevi: 1, 7, 14, 19, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info