Ovi LAKOVI su pravi hit ovog proljeća!

0

Sa novim, prekrasnim i veoma popularnim bojama, vaši nokti će ovog proljeća izgledati aspolutno spektakularno! Upravo sljedeći lakovi su pravi hit ove sezone.

Proljetna ljubičasta


Ona je tako nježna i privlačna da bi zaista bilo šteta da je ne nosite bar na vrhovima prstiju. Proljetna ljubičasta je ništa drugo do svjetlija, pastelna nijansa ljubičaste ili boja jorgovana. Preslatka, premoćna, fantastična!

Morsko plavetnilo


To prekrasno morsko plavetnilo već nam je u mislima sa prvim zracima sunca. Ipak, kako biste ga i vidjele (iako niste na moru) birajte lakove čije nijanse neodoljivo podsjećaju na to prekrasnu morsku boju. Ah, drago more, stižemo uskoro!

Puder ružičasta


Ne, sigurno niste ni sumnjali da će ovo biti jedna od najpopularnijih boja laka, jer je puder ružičasta (ili nude ružičasta), generalno, rezervisana za proljetnu sezonu. Ovdje pogledajte i dvadeset prekrasnih načina kako da je uklopite u svoj stajling ovog proljeća.

Magenta


Ukoliko volite crvenu ili purpurnu boju, onda birajte magentu (kombinacija dvije pomenute boje). Jeste, riječ je o boji koju možda baš i ne možete nositi u svim prilikama, ali činjenica je da će vam ona pomoći da izgledate veoma odvažno.

Koralno ružičasta


Neka neko pozove vatrogasce, jer ova nijansa je taaako vatrena i privlačna. Ma, nema šanse da vas drugi ne primijete, a upravo to i jeste primarni cilj ove boje, da privuče pažnju. Takođe, ona je i boja godine, a ovdje pogledajte kako da je uvrstite u svoj stajling.

Breskva


Zapravo, riječ je o neutralnoj, bež nijansi sa primjesama svijetlo ružičaste. Kranji rezultat? Nijansa sočne, svijetle breskve koja će vašim prstima pomoći (osim da budu prekrasni) i da izgledaju malo duži.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info