Dnevni horoskop za 15.03.2019.

0

Ovan


Najviše promjena očekuje vas na poslovnom i društvenom planu. Kad se nađete u problematičnoj situaciji, shvatićete ko vam je prijatelj i na koga se možete osloniti. Nećete se slagati s načinom poslovanja kolega s kojima morate raditi timski. U odnosu s roditeljima pokušajte biti malo popustljivi, a djeci nemojte baš sve dopustiti.

Bik


Poslovni život će uznapredovati pa ćete s lakoćom obavljati sve zahtjevnije zadatke. Odlično ćete se snalaziti u grupnom radu i kontaktu s ljudima pa će poslovni odnosi poprimiti i prijateljsku atmosferu. Baveći se raznim aktivnostima, otkrićete u sebi nove potencijale, a neke će privući duhovnost ili alternativna medicina.

Blizanci


Pamtićete lako i primjećivati sitnice koje drugima promiču. Uspješno ćete riješiti neka životna pitanja, naročito ako imaju veze s vašom ili tuđom imovinom. Dobrim bračnim odnosima jedina će prijetnja biti finansijska situacija. Razmotrite svoje i partnerovo finansijsko stanje i reprogramirajte plan potrošnje.

Rak


Iako vam planete omogućavaju da se približite simpatiji, susrešćete se s neočekivanim i neugodnim iznenađenjima. Zauzeti će se morati prilagoditi partnerovim poslovnim obavezama, ali i hirovima. Sve teže ćete podnositi pritisak okoline. Imate osjećaj da svi od vas nešto traže i troše ono malo slobodnog vremena što imate.

Lav


Dobro ćete se nositi sa zahtjevnijim zadacima i istovremeno obavljati više poslova. Pazite samo da vas kolege ne preopterete i svojim obavezama. Slobodne bi mogla privući osoba iz poslovnog okruženja. Rad na zajedničkom projektu rezultovaće obostranom simpatijom pa ćete jedva čekati priliku da budete nasamo s njom.

Djevica


Bićete lišeni suvišnih opterećenja i napetosti. Dan je odličan za zavođenje osobe koja vam se sviđa ili za putovanja. Poboljšaće se odnosi unutar porodice, a i u vašoj ljubavnoj vezi vladaće više sklada i razumijevanja. Sarađujući s maštovitim ljudima i sami ćete u sebi otkriti svoj kreativni potencijal.

Vaga


Nećete biti spremni svakome i u svemu popuštati. Nekima ćete jasno dati do znanja da kod vas više nemaju nikakvih povlastica. Bračna i poslovna partnerstva prolaziće kroz krizne trenutke. Imaćete osjećaj da su iznevjerili neke dogovore ili vaša očekivanja. Šutnjom ćete im dati na znanje da ste ljuti i uvrijeđeni.

Škorpija


Sve će vam polaziti od ruke pa ćete se, uprkos umoru, osjećati srećno i zadovoljno zbog postignutog. Ako vam je posao vezan za prikupljanje informacija, malo ko će se moći mjeriti s vašim vještinama. Bićete u pravo vrijeme na pravom mjestu. Zbog vaše odlične koncentracije, dan je odličan za vožnju i putovanja.

Strijelac


Nalazićete se u raskoraku između želje da se prepustite provodu i potrebe da zarađujete i aktivno se angažujete u poslovnim aktivnostima. Pokušajte naći sredinu, jer propustite li priliku za zaradom i bolje plaćenim radnim mjestom, osjetićete grižu savjesti. Ostane li vam slobodnog vremena, iskoristite ga za vježbanje.

Jarac


Moguće su povoljne prilike za napredovanjem, koje ne smijete propustiti. Pouzdajte se u savjet iskusnog kolege, ali ne otkrivajte svoje slabe tačke. Svidjeće vam se osoba s kojom nećete lako uspostaviti komunikaciju. Ipak, njena zatvorenost i distanciranost biće privlačan mamac za vas pa ćete činiti sve da je pridobijete.

Vodolija


Ako se bavite javnim poslom, pazite šta govorite i kako se ponašate pa i oblačite. Osjećaćete umor i zasićenost svakodnevnim obavezama. Ako se želite uspješno nositi sa stresom, razmislite o odmoru ili nekoj istočnjačkoj meditaciji. Ukoliko saznate neke povjerljive informacije o bliskim saradnicima, sačuvajte ih za sebe.

Ribe


Bićete spremni na nešto novo i uzbudljivo, posebno ako ste se posljednjih dana iscrpljivali poslom. U centru vaše pažnje biće večernji izlazak, zabava i provod sa starim društvom. Ako je neko od vaših prijatelja ili poznanika na proputovanju u vašem gradu, mogao bi doći kod vas u goste nekoliko dana.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info