Dnevni horoskop za 14.03.2019.

0

Ovan


Osjećaćete se snažno i intelektualno nadmoćno. Intuicijom ćete izbjegavati prepreke, pravovremeno povlačeći ispravne poteze. Od okoline ćete neprimjetno uzimati ono što vam najviše odgovara. Bićete privlačni i osvajaćete s lakoćom, a možda se i naći u simpatijinoj blizini. Znaćete kako pridobiti njenu pažnju.

Bik


Pazite na novac i dokumente – nešto biste mogli zaboraviti ili zametnuti. Ako se nađete u društvu, potrošićete mnogo novca na čašćenje, a ako kupujete namirnice u prodavnici, mogli biste kupiti i previše toga. Moraćete uložiti više energije u komunikaciju s članom porodice koji će biti sklon kritikovanju. Lako ćete gubiti živce.

Blizanci


Poslovne napetosti će se nastaviti i nećete ih moći ukloniti na brzinu. Ako se osjećate frustrirano u sadašnjem položaju, izdržite, s obzirom na to da vas objektivnost danas neće služiti najbolje. Ukoliko uočite da nekome ne možete udovoljiti ili ste nesrećni u partnerstvu, nemojte na brzinu raskidati odnose, jer ćete poslije teško popraviti učinjeno.

Rak


Odnosi s ukućanima zadavaće vam brige. Izbjegavajte ulaganje u kuću ili donošenje bitnih odluka. Moguće su rasprave sa starijim članovima porodice, posebno ako je riječ o podjeli imovine i nasljedstva. Ipak, što se ljubavi tiče, tu se naslućuju ugodne promjene. Ako ste zaljubljeni, shvatićete da imate šansi.

Lav


Pozitivne promjene na privatnom planu posebno će zahvatiti pitanja djece, roditeljstva i ljubavi. Neki će se fatalno zaljubiti, drugi iznenada započeti burnu vezu, treći odlučiti na veliki korak u zajedničkom životu. Šta god bilo, nemojte se predomišljati, jer ste u razdoblju koje podržava bitne ljubavne ili poslovne odluke.

Djevica


Novčani problemi sve više će se pogoršavati, ako i vaši ukućani ne preuzmu svoj dio odgovornosti na sebe. Odvojite vremena i dogovorite zajednički šta su čije dužnosti i obaveze. Mogli biste razmišljati o pozajmici, a nije isključeno da vam neko vrati dug. Raspoloženje će vam danas biti promjenljivo, a najviše će prednjačiti nervoza.

Vaga


Odlično ćete se snaći na poslovnim sastancima, pregovorima i putovanjima, a briljiraće i oni koji imaju javni nastup. Imponovaće vam osobe koje vam se dive, hvale vaše sposobnosti ili su i same uspješne u svom poslu. Na pomolu je rješavanje složene ljubavne situacije, posebno ako ste već neko vrijeme u ljubavnom trokutu.

Škorpija


Strpljenje bi vam se moglo naći na iskušenju. Moraćete se nositi s komplikovanim pojedincima i zahtjevnim obavezama. I kad osjećate da vam je strpljenje na izmaku, ne djelujte prenagljeno. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite o pravcu kojim se vaš ljubavni i poslovni život kreću. Pripazite na grlo i kičmu.

Strijelac


Drugi ljudi biće privučeni vašim karakteristikama koje vas čine posebnima i izdvajaju od prosjeka. Zato, ako želite nekoga “zavesti” ili pridobiti za svoje poslovne planove, učinite to danas. Mnogima ćete biti na usluzi. Večernji izlazak obećava veoma zanimljiv razvoj situacije pa se potrudite da izađete.

Jarac


Poslovni projekti koji uključuju tuđu saradnju mogli bi početi da se ostvaruju. Međutim, opasnost se krije u vašoj pričljivosti i iznošenju planova nepoznatima. Držite se bitnog i šutnjom se ogradite od znatiželjnika. Ako niste zadovoljni ljubavnim životom, taj osjećaj će se još više pojačati. Uzrok se krije u vašim prevelikim očekivanjima.

Vodolija


Održite dobre odnose s kolegama, jer će se brzo ispostaviti da vam u nečemu baš oni mogu pomoći. Granajte mrežu poznanstava i nemojte površno doživljavati neke ljude, jer biste se mogli prevariti u vlastitim procjenama. Dan iskoristite za obavljanje poslova po gradu – službenici na šalterima biće vam veoma naklonjeni.

Ribe


Imaćete osjećaj da neke kolege posao shvataju kao igru pa će vas njihovo ponašanje iritirati. Mogli biste ispravljati tuđe greške, preuzeti dio posla bez odgovarajuće nadoknade ili se na drugi način oneraspoložiti poslovnim zbivanjima. Trebaće vam više mira i vremena koje ćete moći posvetiti samo sebi. To i omogućite!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info