Dnevni horoskop za 11.03.2019.

0

Ovan


Djelujete samouvjereno u različitim situacijama i stalo vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na djelu. Ipak, postoji dio istine koji mudro prećutkujete. Važno je da pravilno odredite svoje poslovne ciljeve. Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubjeđenju da je to privremeni izraz emotivnog “olakšanja”. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.

Bik


Imate loš predosjećaj u vezi nekih kolega pa smišljate alternativno rješenje. Pokazaće se da imate dobru procjenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji nego što se to u početku pretpostavljalo. Možda to ne primjećujete, ali vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče.

Blizanci


U rješavanju novih poslovnih dilema upotrijebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubjedljivi pred saradnicima. Povucite efikasan potez. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju pa vam preostaje da upotrijebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe.

Rak


Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspjeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama. Faktor sreće je na vašoj strani. Uživajte u lijepim stvarima koje imate ili vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje.

Lav


Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primjenjujete. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, jer će prije ili kasnije sve doći na svoje mjesto i faktor vremena vam ide u prilog.

Djevica


Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Važno je da održite dobar poslovni ritam, nemojte dozvoliti da gubite dragocjenu energiju ili vrijeme na sporedne situacije. U susretu sa voljenom osobom, povremeno djelujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj mjeri ili ukusu.

Vaga


Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mjestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Ako vaš partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešno ponašanje.

Škorpija


Umijete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rješenje za različite situacije. Okolina poštuje vaše mišljenje i rezultate. Prati vas romantično raspoloženje – nečije prisustvo u vama pokreće lavinu pozitivne energije i osjećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju prema partneru, jer sve što je lijepo proizilazi iz emotivne bliskosti i zajedničkih dogovora.

Strijelac


Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da djeluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima. Izbjegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete sa provjerenim informacijama. Susret sa jednom osobom zasad više podsjeća na igru “emotivnog prikrivanja” i testiranja, nego na iskrenu razmjenu osjećanja. Imate nove dileme.

Jarac


Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode pa svoju pažnju prevashodno usmjeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje. Lako možete da ostvarite većinu svojih poslovnih ciljeva. Izgleda da partner nema namjeru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki “iznenađujući korak” i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cijenu.

Vodolija


Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila – prihvatite poslovni kompromis. Neko počinje jasno da negoduje zbog vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete dobiti baš sve što zahtijevate ili očekujete.

Ribe


Imate neki dobar predosjećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje ideje. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare, jer nečije primjedbe ne mogu da umanje smisao vašeg uspjeha. Budite za korak ispred drugih. Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite, umijete da djelujete vrlo zanosno i neodoljivo, koliko je to potrebno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info