Dnevni horoskop za 10.03.2019.

0

Ovan


Prema partneru, ali i nekim prijateljima, ponašaćete se otresito. Prepun dnevni raspored i stalna jurnjava pridonijeće osjećaju iscrpljenosti i umora. Da biste se što bolje osjećali, dan započnite kaloričnim doručkom koji će vam dati energije. Izbjegavajte previše ugljenih hidrata zbog kojih ćete osjećati umor i pospanost.

Bik


Danas bi mogao biti prilično zbunjen dan za vas. Današnja energija jednostavno je takva. Čini se kako se sudbina šamara sa vama i donosi vam velike životne promjene. Nemojte igrati na kartu žrtve i prepustiti drugima da upravljaju vašim životom samo zato što vam se čini da su stabilniji od vas u ovom trenutku. Sve će doći na svoje vrlo brzo.

Blizanci


Danas će u centru vaše pažnje biti duhovnost i sanjarenje. Vjerovatno vas vuku zaigrane emocije. Slobodno pustite glavu u oblake, ali nemojte zaboraviti jednu nogu držati čvrsto na zemlji. Vaša podsvijest donijeće vam predivnih ideja, ali svjesnost je ta koja mora donijeti konačnu odluku. Bićete osjetljiviji prema drugima.

Rak


Jeste li u zadnje vrijeme uzeli nekoga zdravo za gotovo? Danas biste im se mogli zahvaliti i dati im poštovanje koje zaslužuju. Vaša osjetljivost prema drugima danas je izuzetno jaka. Neće vam biti lako nositi se s površnim ljudima. Držite se poznatog i nemojte dozvoliti da vas male dnevne napetosti izbacuju iz takta. Sve će biti u redu, samo se opustite!

Lav


Danas bi moglo doći do nekih ozbiljnih nesporazuma pa se držite samo činjenica i stroge istine u svemu što iznosite pred drugima. Svaki nesporazum mogao bi vam se obiti o glavu na najgori mogući način. Vi imate sposobnost snažnog uticaja na druge ljude, nemojte da vas pamte po nečem lošem!

Djevica


Danas nećete biti najsigurniji šta biste trebali misliti na ovakav dan. Zbunjenost koju osjećate biće glavni problem cijelog dana, ali nemojte se zbog toga osjećati loše. Ovo je samo jedan od onih dana kad ništa nije kako treba. Primirite se i strpite, jer i ovakav dan mora proći. Sve će se ubrzo pokrenuti onako kako želite.

Vaga


Komunikacija s ukućanima biće otežana pa ćete gubiti volju da se s njima raspravljate. Nerviraće vas njihovi zahtjevi pa će vam se činiti da su svi previše razmaženi. Izlazak s društvom donosi priliku za flert, ali nećete srljati. Ako vam se neko svidi, moraćete se uvjeriti da druga strana šalje dovoljno jasne signale da joj se sviđate.

Škorpija


Čini li vam se da vam se život raspada? Možda je vrijeme za preispitivanje. Veliki aspekti vašeg života su pod znakom pitanja, a vi ne možete pronaći odgovore niti znate zašto ste uopšte krenuli putem na kojem se sada nalazite. Vjerujte sami sebi i svojoj sposobnosti dolaska do same srži problema. Ovo je samo faza i vi ste sposobni da je prebrodite.

Strijelac


U stresnom ste razdoblju pa nemojte dopustiti da dan provedete zatrpani obavezama. Ono što nije hitno ionako možete obaviti neki drugi dan. Vodite računa o skladnim porodičnim odnosima, naročito ako su poljuljani zbog nekih finansijskih problema ili dugova. Dan je dobar za porodični razgovor i pronalaženje rješenja.

Jarac


Duhovitim šalama uveseljavaćete druge pa ćete mnogima uljepšati dan. Intuitivno ćete dolaziti do zanimljivih saznanja o sebi i bliskim osobama. Privlačiće vas sve što iziskuje istraživanje i otkrivanje. Ipak, pazite da ne pretjerate kada su u pitanju nečije tajne i intimne stvari. Imajte mjeru u svemu što radite.

Vodolija


Željni ste uzbuđenja i zabave, ali će vas nešto stalno ometati da se tome prepustite. Neki planovi će pasti u vodu, što će vas oneraspoložiti. Ipak, dobro se možete zabaviti i sami – pustite mašti na volju i opuštajte se uz lagano štivo ili film. Ako se osoba koja vam se sviđa drži rezervisano, to ne znači da je ne zanimate. Strpite se.

Ribe


Kreativna energija tjeraće vas na akciju. Maštovitim prepravkama svom domu ćete udahnuti originalnost, a ako večeras izlazite, mnoge ćete iznenaditi neobičnim odjevnim kombinacijama. Više vremena i energije uložićete u odnos s partnerom, povesti otvorene razgovore ili se naći na pragu novih odluka.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info