Ovo su cipele koje obožavamo ovog proljeća

0

Koliko god mi to pokušavale, činjenica je da cipela nikad dosta, čak i onda kada imamo koji par više! Da, sigurno ćete se složiti s nama, a kada je riječ o ovoj proljetnoj sezoni, sve je u znaku sljedećih pet modela.

Baletanke s mašnom


Baletanke su uz nas s prvim znacima proljeća i često ih nosimo sve do kraja jeseni. Naravno, do tada promijenimo više pari, a ove proljetne sezone vraćamo se jednostavnosti i biramo baletanke s mašnom, bilo da se radi o modelima koji imaju mašnu načinjenu od pertli ili onu koja je puna i čvršća. S puder ružičastim baletankama nema greške, jer su veoma privlačne i upečatljive, a možete ih kupiti ovdje.


Baletanke možete kombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, a kada je riječ o ravnoj obući, one su definitivno najpopularaniji model. Takođe, možete ih nositi od posla do neobaveznih prilika.

Štikle boje kože


Ako vam je cilj da vaša silueta izgleda više i vitkije, onda je obuća boje kože baš za vas. Naravno, štikle boje kože pun su pogodak u svim prilikama, veoma su nenametlive i možete ih veoma lako uklopiti u bilo koji stajling. Ove štikle boje kože možete kupiti ovdje.


Štikle boje kože veoma lako se kombinuju sa svim drugim bojama, jer je riječ o modelu obuće koji je neutralne boje, a izdužiće vam noge kao nijedan drugi model obuće. Odlično se slažu s pantalonama, haljinama, suknjama – ma, nosite ih s čim god poželite i sigurno nećete pogriješiti!

Mokasine


Udobne i elegantne, mokasine su model obuće koji je tako poželjan tokom proljetne sezone. Ako birate model u nekoj od neutralnih boja, veoma lako ćete ih upariti sa svim koamdima garderobe, ali ipak, ove sezone podignite svoju svakodnevnu kombinaciju na jedan viši nivo tako što ćete joj dodati mokasine sa životinjskim uzorkom. I u ovom slučaju najbolje je voditi se pravilom da se neutralne nijanse slažu sa svim drugim bojama pa, shodno tome, možete birati i mokasine sa životinjskim uzorkom neutralnih nijansi. Krokodilska koža sigurno će vam pomoći u tome, a ove mokasine možete kupiti ovdje.


Ono što je tako dobro kod mokasina jeste da ih veoma lako možete uklopiti gotovo u svaki stajling, ali ipak je potrebno pomenuti kako se one najbolje slažu sa pantalonama i farmericama pa ih možete nositi i u poslovnim i u neformalnim prilikama.

Espadrile


Iako su veoma popularne tokom ljetnje sezone, espadrile su jednako poželjne i tokom toplijih proljetnih dana. Veoma udobne i moderne, možete ih nositi od jutra do večeri, a iako postoji više modela ovog vanvremenskog klasika, ravne su i dalje među najpopularnijima. Ove espadrile možete kupiti ovdje.


Ono što je veoma dobro kod espadrila jeste da su veoma udobne, a možete ih kombinovati kao što biste to uradite sa svim drugim modelima ravne obuće. One su i veoma elegantne te vam mogu pomoći da dobijete pregršt privlačnih kombinacija koje su idealne za mnogobrojne prilike.

Mačije štikle


Ukoliko volite štikle, ove proljetne sezone sve je u znaku nešto nižih potpetica, a koje se zovu mačije štikle. Veoma praktične i jako moderne, mačije štikle ćete veoma lako uklopiti sa proljetnim modelima haljina, ali i nositi od posla do večernjih izlazaka. Ove mačije štikle možete kupiti ovdje.


Bilo da odlučite da ih kombinujete sa suknjama, farmericama ili čak kožnim helankama, ove udobne štikle će vam pomoći da dobijete moderan i veoma upečatljiv stajling, bez obzira na to da li birate jednobojne ili dezenirane modele. Takođe, idealne su za nešto više dame.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info