Dnevni horoskop za 02.03.2019.

0

Ovan


Budući da će vaš životni tempo biti ubrzan, bićete pod izvjesnim pritiskom i stresom. Ni danas, kada biste se trebali odmarati, nećete imati mira. Glavom će vam stalno prolaziti neke situacije koje su izvor vaših briga i frustracija. No, gosti koji će doći ili doputovati do vas, vrlo brzo će vas oraspoložiti.

Bik


Sve će se odvijati onako kako priželjkujete. Ako ste odnedavno u vezi, shvatićete da ste zaljubljeniji nego što ste mislili. Druga strana će osjećati isto. Slobodni će imati uspjeha u osvajanju. Iskoristite priliku za druženje, putovanje, šetnju prirodom ili posjetite i nazovite vama drage ljude koje dugo niste čuli.

Blizanci


Nećete imati energije ni koncentracije za obavljanje dosadnih ili zahtjevnih obaveza. Rasteretite se što više, a dan posvetite izlascima, prijateljima i hobijima. Ne dopustite da vas neko provocira, provjerava ili omalovažava. Postavite se jasno i odlučno i slušajte glas intuicije. Želite li neku osobu, dajte joj jasnije do znanja šta osjećate.

Rak


Moguća su odricanja u ime ljubavi. Ne dopustite da imate ulogu žrtve, makar se radilo i o najbližima. Nemojte se truditi da ostavljate dobar utisak na pojedince koji vam nisu simpatični. Neki od vas mogli bi ući u vezu koja će se temeljiti samo na povremenim susretima. Ukoliko niste spremni za trajniji odnos, samoća će vam više koristiti nego površna veza.

Lav


Promjene raspoloženja, od ljutnje do euforije, biće česte. Promijenite loše navike, poklonite partneru sitnicu ili priredite veče iznenađenja. Potrudite se da stvoritie ugodnu atmosferu. Neki će se odlučiti na prepravke, dogradnju kuće ili krečenje pa će ovaj dan proteći u vašim radnim akcijama.

Djevica


Dan će biti povoljan za ljubavne igre, veselu komunikaciju, druženje, zabavu i putovanja oa zato ne dopustite da vas bilo šta veže samo za jedno mjesto. Ono što vas je tištilo, smetalo vam ili vas ograničavalo, izgubiće na snazi. Ako ste zaljubljeni, velike su šanse da vam ta ljubav bude uzvraćena.

Vaga


Usmjerićete se na rješavanje porodičnih i bračnih problema. Nužni su ustupci i popuštanje, a nerijetko će i partner prigovarati zbog vaše tvrdoglavosti. Samcima zanimljiva osoba presijeca put, ali zasad još nećete stupiti u vezu. Kontrolišite emocije, jer ste skloni da preuveličate probleme. Osjetljivi ste i teško vam se može udovoljiti.

Škorpija


Postojeće veze obnoviće staru vatru i ojačati međusobno povjerenje. Čak i ako se ne osjećate baš potpuno sigurni, popustite emocijama i otvorite svoje srce. Samci, imaćete sreće u osvajanju – morate jedino krenuti u akciju. Ukoliko namjeravate putovati, budite oprezni oko podneva ili, ako ikako možete, ne putujte u to vrijeme.

Strijelac


Ne zatvarajte se unutar četiri zida! Dan je stvoren za zabavu, društvene skupove, bavljenje sportom i aktivniji način života. Ako vam vrijeme dopušta, krenite u prirodu! Držaćete situacije pod kontrolom, bilo da su u pitanju ljubav ili međuljudski odnosi. Vodite više računa o pravilnoj ishrani – obogatite jelovnik žitaricama i voćem.

Jarac


Povoljan položaj Mjeseca daje vam određenu dozu privlačnosti. Biće dovoljan samo osmijeh pa da vaša pojava privuče pažnju prisutnih. Prijateljska osoba suprotnog pola posmatraće vas drugim očima, što će zagolicati vašu maštu. Moguća je neočekivana posjeta rodbine, prijatelja ili poziv iz inostranstva.

Vodolija


Moglo bi doći do porodične prepirke. Sve će početi oko jedne sitnice, ali završiće grubim riječima. Uprkos što situacija neće biti sjajna, ipak dva puta razmislite prije nego što išta kažete, kako vam poslije ne bi bilo žao. Pripremite se na otkrića i promjene vezane za druge ljude i njihove sudbine.

Ribe


Uvjerićete se u snagu svog šarma. Pred vama je dan čarobnih susreta, zaljubljivanja i obnavljanja strasti. Sitni nesporazumi u braku biće riješeni poljupcem ili romantičnom večerom. Porodična situacija iziskuje više strpljenja i mudrosti, a odnos s jednim prijateljem i odlučniji nastup. Razriješite s njim ono što vas oboje već dugo muči.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info