Dnevni horoskop za 01.03.2019.

0

Ovan


Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak. Upotrijebite neke svoje “skrivene adute”. Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budete pozitivno “nametljivi” ili nezaobilazni, u onoj mjeri koliko je to poželjno u emotivnom susretu.

Bik


Ne dopada vam se nečije kritikovanje ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom i ima pomalo negativan uticaj na vašu koncentraciju. Izbjegavajte osobu koja umije da djeluje depresivno na vaše raspolozenje. Svoju pažnju usmjerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba.

Blizanci


U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovno-finansijske planove. Nemojte ocjenjivati nečije sposobnosti ili mane i svoju pažnju usmjerite na redovne obaveze. Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja.

Rak


Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Upotrijebite svoju inteligenciju sa namjerom da sačuvate dobru poziciju i kvalitet. Voljena osoba djeluje vrlo inspirativno na različite načine i umije uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.

Lav


Nečije riječi na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju i u tom smislu morate istrpiti nečiju kritiku. Usmjerite svoju pažnju i energiju na rješavanje nekih korisnih ciljeva. Ne treba da se zanosite dalekim prognozama. Umjesto da tražite neki vid lažne utjehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumijevanje.

Djevica


Potrebno je da procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Zbog toga nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promijene u vašu korist. Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primjenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumijevaju primjenu odgovarajuće uloge.

Vaga


Neko odobrava vaše ideje što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima – postavite nove uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe. U susretu sa voljenom osobom, važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promijeniti ili ostvariti ako imate dovoljno stila.

Škorpija


Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promijeniti svoje mišljenje ni nakon produžene rasprave. Konflikt u rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa kolegama pa budite dovoljno oprezni i promišljeni. Planirajte romantičnu zabavu udvoje. Ljubav je “tajanstvena šifra” koja djeluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu.

Strijelac


Izbjegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne možete da promijenite neke sadašnje uslove i okolnosti u svoju korist. Nema razloga da očekujete previše razumijevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.

Jarac


Ponekad izvjesno suočavanje sa istinom zahtijeva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju, ali saradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim uticajima. Nema razloga da u nekoj mjeri provjeravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumjeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.

Vodolija


Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj, kao dobro ili korisno rješenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posljedicama koje mogu da uslijede nakon vašeg odbijanja. Djelujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indiretno utičete na partnerov odgovor ili reakciju koja vam se ne dopada.

Ribe


Djelujete samouvjereno u svom ubjeđenju te vjerujete da imate dobro rješenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Ipak, ne možete da ostvarite sve svoje ideje bez nečije asisitencije. Zanemarili ste okolnosti koje vas sputavaju. Iskreno izrazite svoje namjere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane – ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info