3 najmodernije boje koje trebate nositi ovog proljeća

0

Proljetna sezona uvijek sa sobom donosi nove boje, a sljedeće tri su veoma lijepe, moderne i ultra popularne. Evo o kojim bojama je riječ.

Najoptimističnija


Možete je voljeti ili ne, ali činjenica je da je žuta jedna od onih boja koje “pršte” optimizmom, a u stanju je da svakoj kombinaciji udahne svježinu i raskoš. Ona je gotovo svake proljetne sezone u punom izražaju, a mi je veoma rado nosimo, bez obzira na prilike.


Žuta je odlična za kombinovanje sa mnogobrojnim drugim bojama, bez obzira na to kakav stil želite da postignete. Primjera radi, ukoliko vam je cilj da vaš stajling izgleda što upečatljivije, uvijek je možete kombinovati sa kontrastnim nijansama i dobiti kolor bloking stil (a on je baš idealan za proljetnu sezonu).


S druge strane, žuta se najbolje slaže sa neutralnim nijansama, a u tome prednjači crna. Međutim, kako ne bi sve bilo toliko predvidivo i već viđeno toliko puta, ono što možete uraditi jeste da žutu kombinujete sa sivom (tako dobra kombinacija boja!). Takođe, uparite je sa tamno zelenom ili teget i zablistaćete baš u svim prilikama.

Najženstenija


Ona je tako romantična i ženstvena i upravo zbog toga ne čudi što je čest izbor mnogih žena. Puder ružičasta je sve samo ne nezanimljiva – zapravo, možemo reći kako je ovo jedna od onih boja koje se mogu dobro iskombinovati sa svim drugim bojama, a uvijek će vam podariti ženstven stajling.


Puder ružičasta je, takođe, veoma popularna tokom proljetne sezone, a u svoj stajling je možete uvrsiti na tako mnogo načina, bilo da birate komade garderobe, asesoare ili obuću u ovoj nježnoj i privlačnoj boji.


Možda i najbolje od svega je to što puder ružičastu možete nositi u svim prilikama, upravo iz razloga što je veoma blaga i nježna, uvijek privlači pažnju, a nije “napadna”. Takođe, možete je nositi i u svečanim prilikama, a haljina od puder ružičaste čipke svakako je fenomenalna opcija. Ma, san snova!

Najsvježija


Iako tehnički nije riječ o boji, ona nam je i više nego draga, često prijeko potrebna, jer ne postoji druga boja ili nijansa s kojom se ona ne slaže. Bijela možda i jeste najpopularnija tokom ljetnje sezone, ali ovog proljeća sve je u znaku ove svježe nijanse.


Ona je u stanju da vam osvježi stajling na najjednostavniji mogući način, a tako dobro se slaže sa svim drugim bojama. Možda upravo iz tog razloga i jeste toliko popularna, a čak i najobičnija bijela majica može vam pomoći da izgledate moderno.


Bijelu i njene nijanse (boja leda, šampanjac, snježno bijela) možete nositi čak od glave do pete i nećete pogriješiti. Naravno, kako bi stajling bio što upečatljiviji, dodajte par asesoara koji su dezenirani ili u nekoj od vatrenih nijansi i sigurno će vas svi primijetiti, gdje god se pojavite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info