Dnevni horoskop za 26.02.2019.

0

Ovan


Osjetićete snažnu potrebu da uradite ono o čemu često razmišljate. Bilo da je riječ o ljubavi ili poslu, pokrenite željena zbivanja. Nastupićete mudro u svim situacijama pa je uspjeh neupitan. Nećete biti raspoloženi za trzavice ili zategnute odnose pa ćete se svojski truditi da i sami budete ugodan partner ili sagovornik.

Bik


Ljutiće vas tuđe greške i neozbiljnost, ali čuvajte se površnog shvatanja stvari. Iako ćete poželjeti da nešto uradite na brzinu, ipak malo usporite, posebno ako se radi o ljubavi. Dajte sve od sebe da se skoncentrišete, budete praktični i objektivni. Ponekad je za to potrebno uložiti dodatni napor. Nemojte donositi važne odluke.

Blizanci


Mnoge će privlačiti vaša velikodušnost i srdačnost. Realno ćete pristupati problemima. Pravi je trenutak za uhodavanje novih poslovnih projekata, ulaganje kapitala, podizanje zajma. Budite često među ljudima, osluškujte i doznaćete korisne podatke. Ljubavni počeci biće povezani s izlascima i spontanim uspostavljanjem komunikacije.

Rak


Ne razmišljajte o onome što ste trebali ili mogli učiniti – skloni ste pretjerivanju u svemu što radite. Ovo se odnosi i na finansije, odnosno na troškove. Nečiji kompliment će vam goditi, ali nećete spremno prihvatiti udvaranje dotične osobe. Ne upuštajte se u nove ljubavne priče, ako niste razriješili situaciju s bivšim partnerom.

Lav


Iako će poslovi biti zahtjevni i iziskivati pojačan psiho-fizički napor, bićete učinkoviti i dorasli svakom zadatku. Mnogi lavovi će biti vrlo osjetljivi pa bi mogli brzopleto reagovati u nekim ključnim situacijama. Ne povlačite se u sebe, ali se otvarajte samo odabranim ljudima za koje znate da vas razumiju.

Djevica


Dogovoreni ljubavni sastanci odgađaće se u posljednjem trenutku, a sličnu sudbinu imaće i planirana putovanja. Moglo bi vam se dogoditi i da, uprkos obostranim simpatijama, ljubavna priča ne krene dalje od početka. Ipak, to je samo kratkotrajna kriza, jer ulazite u pozitivno razdoblje koje će vas osloboditi raznih prepreka.

Vaga


Potrudite se da uljepšate svakodnevnicu duhom vedrine i dobrog raspoloženja. Okružite se veselim ljudima koji će vam poboljšati raspoloženje, razbiti osjećaj rutine i unijeti osvježenje u obavljanje zamornih svakodnevnih obaveza. Privlačiće vas zabavna mjesta, druženja i zajednička okupljanja s prijateljima.

Škorpija


Mogli biste se mučiti nekim sumnjama i strahovima. Previše ćete razmišljati i biti zakočeni u djelovanju. Bićete subjektivni i skloni pogrešnom tumačenju nekih situacija i tuđih riječi. Klonite se krajnosti i ne dopustite osjećanjima da “izađu” van kontrole. Moraćete utrošiti mnogo riječi i živaca da bi vas shvatile osobe do kojih vam je stalo.

Strijelac


Planete će usmjeravati vašu radnu energiju prema ostvarenju dobiti od poslova koje ste obavili u drugom gradu, kao i poslovnog zbližavanja s inostranim partnerima. Privlačiće vas sve što je pomalo nepoznato ili neobično. U potrazi za nekim odgovorima, čitaćete knjige iz područja duhovnosti ili upoznati ljude koji se time bave.

Jarac


Spretno ćete se snalaziti među različitim stavovima, osobama koje se međusobno ne podnose i u situacijama u kojima se ne osjećate najugodnije. Promjene u domu i finansijska situacija podsjećaju vas da morate nešto preduzeti ukoliko se želite osigurati za budućnost.

Vodolija


Od partnera nećete dobijati željeno razumijevanje, što će biti povod svađama. Ne prepuštajte se tmurnim mislima i objasnite partneru kako se osjećate. Nastojaćete da u kućni život uvedete red i nećete tolerisati izbjegavanje obaveza. Ipak, vaša pretjerana pedanterija i zahtjevi biće razlog porodičnih razmirica.

Ribe


Susretaćete se s gomilom podataka koje ćete morati obraditi te brojnim telefonskim pozivima. Više pažnje posvetite komunikaciji i organizaciji rada. Vodite računa o potrebama organizma i priuštite mu dovoljno odmora. Osjetljive tačke su vam bubrezi i glava. Jedite više voća i povrća, a nemojte zanemariti ni vježbanje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info