Vodolija: Mjesečni horoskop za MART 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom. Neočekivane teškoće dovešće do odlaganja dogovorenog važnog sastanka gdje ste planirali da se dogovorite o pokretanju novih radnih zadataka.

Venera će ući u vaš znak i motivisaće vas da promijenite nešto u svom pristupu radnim obavezama, kolegama na poslu i da na novi način nastupate kada održavate poslovne prezentacije. Ako se nalazite na rukovodećem položaju, primijenićete nove metode u pristupu podređenom osoblju, što će donijeti pozitivne rezultate.

Merkur će krenuti retrogradno, 5. marta, u vašem polju novca, što će zahtijevati od vas da odložite važne finansijske transakcije usljed otežanog priliva sredstava na vaš račun. Uvidjećete da postoje propusti u vašim finansijskim planovima pa ćete preduzeti mjere da to ispravite, a zaključićete kako je neophodno da reorganizujete veliki dio procedura vezanih za raspodjelu prihoda i rashoda i metoda investiranja.

Uran 6. marta ulazi u znak Bika i pravi komplikacije u poslovnim poduhvatima koji su ušli u završnu fazu. To će vas primorati da pomjerite važne rokove.

Mars, koji vlada vašim poljem posla i karijere, praviće trigon sa Saturnom 14. marta i donijeće vam uspjeh u razvoju dugoročnih projekata. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da riješite zastoje na polju novca i da usmjerite dio sredstava u investiranje važnih projekata koje namjeravate da započnete uskoro. U tome će vam pomoći Venera koja će ući 27. marta u znak Riba i vaše polje novca.

Obavićete uspješne pregovore i započećete sa planiranjem i organizovanjem neophodnih priprema, a nove poslove ćete pokrenuti na samom kraju mjeseca.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, bićete emotivno podstaknuti pa ćete voljenu osobu obasipati malim znacima pažnje, kao što su sitni pokloni simbolične vrijednosti. Obratićete više pažnje nego obično na to šta vaš partner voli i šta bi ga obradovalo. To može biti cvijeće, ali isto tako i zajedničko vikend putovanje, odlazak u pozorište, odjevni predmet ili parfem. Vaš partner će se osjećati voljeno.

Merkur će, sredinom marta, praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će omogućiti razrješenje nesuglasica koje su duže vrijeme stvarale nesklad u vašoj vezi. Sunce će ući u znak Ovna 20. marta i motivisaće vas da budete otvoreniji prema partneru u komunikaciji i da se više povjeravate jedno drugom. Umjećete da pružite podršku voljenoj osobi u svemu.

Ako ste slobodni, osjećaćete se zapostavljeno na početku marta, posebno ako ste nedavno prekinuli dužu emotivnu vezu. Imaćete utisak da niko ne primjećuje vaše kvalitete, da ne privlačite ničiju pažnju i interesovanje. Bićete emotivno osjetljivi i imaćete pojačanu potrebu za pažnjom.

Sredinom marta ćete upoznati nekoga ko će vam prići sa empatijom i ko će moći da razumije vaše potrebe bez mnogo objašnjavanja. Počećete da se viđate i shvatićete ubrzo kako ste srodne duše. Ući ćete u vezu.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo, što će zahtijevati da obratite više pažnje na raspored vaših aktivnosti. Neophodan vam je duži odmor, uz relaksaciju koja treba da bude i psihološkog tipa, ne samo fizička rekreacija.

Osjećaćete pojačanu napetost usljed stresnih okolnosti i brzo ćete se zamarati. Bićete podložni variranju krvnog pritiska i glavobolji.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info