Vaga: Mjesečni horoskop za MART 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom i donijeće vam neočekivane teškoće u završnoj fazi jednog posla čije ćete rokove biti primorani da pomjerite. To će vas koštati i umanjiće iznos zarade koju ste očekivali. Venera će nakon toga da uđe u znak Vodolije i vaše polje kreativnosti, što će vam dati nove ideje kako da nadoknadite izgubljeno kroz pokretanje jednog novog projekta.

5. marta će Merkur krenuti retrogradno u vašem polju usluga. Doći će do loše koordinacije sa klijentima, vi sami ćete biti nedovoljno organizovati pa nećete uspjeti da sve obavite na vrijeme i da svima izađete u susret. Neki klijenti će vam otkazati usluge, a nekima ćete trebati da dorađujete propuste koji će nastati tokom ovog mjeseca. To će vam nanijeti dodatne gubitke i zbog toga ćete kasniti sa započinjanjem novih poslovnih obaveza.

Uran će 6. marta ući u znak Bika i vaše polje platnog prometa. Kako biste uspjeli da se izvučete iz nezgodne finansijske situacije i dugova, biće neophodno da započnete sa primjenom novih metoda u prometu novca i da refinansirate dugovanja.

NSekstil Marsa sa Neptunom donijeće vam dobar osjećaj kakve akcije da preduzmete u cilju većeg obrta novca, što će vam donijeti dobitke. Sve važne obaveze ćete uspjeti da dovršite u roku u čemu ćete imati podršku Marsa koji će praviti trigon sa Saturnom i Plutonom. Uspjećete da se prilagodite raznim okolnostima i preprekama, čak i onima koje budu djelovale komplikovano.

Ulazak Sunca u znak Ovna, 20. marta, dovešće vas u centar pažnje javnosti i uvećaće vaš uticaj i popularnost. Kroz oblasti javnosti i sklapanje novog ugovora, ostvarićete uspon i dobitke na finansijskom polju.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, počećete da razmišljate o tome šta vam nedostaje u odnosu sa partnerom da biste oboje bili zadovoljni i da biste izbjegli da se u vašu vezu uvuče monotonija. Odlučićete da predložite partneru neke promjene u svakodnevnom šablonu zajedničkih aktivnosti. Iznenadićete prijatno partnera tako što ćete otići na mjesto za zabavu koje on odavno želi da posjeti.

Prolazak Venere kroz vaše polje zabave i kreativnosti motivisaće vas da unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu, što će prijati i vama i vašem partneru. U trećoj dekadi marta vaša potreba da budete slobodniji u ponašanju zasmetaće vašem partneru i može izazvati ljubomoru. S druge strane, to će dovesti i do pojačanja strasti pa ćete uspostaviti sklad.

Ako ste slobodni, ulazak Venere u znak Vodolije i vaše polje zabave probudiće u vama potrebu da se okrenete slobodnim vezama i potražite osobu sa kojom možete da se viđate kada ste raspoloženi i kvalitetno provodite zajedničko vrijeme bez obaveza i velikih planova.

Takvu osobu ćete upoznati sredinom marta. U početku će vam odgovarati sloboda koju imate u vezi, ali ćete ubrzo osjetiti potrebu da budete i emotivno povezani, umjesto da sve bude samo površna zabava uz intimne odnose.

Zdravlje. Osjetljivost zdravlja tokom marta biće pojačana, zbog čega je važno da imate u vidu preventivne mjere. Najviše će biti izražene smetnje povezane sa hormonima, cirkulacijom, meteoropatskim smetnjama i pojačanom osjetljivošću na stres.

Potrebno je da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i uzimate više vitamina za jačanje imuniteta.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info