Strijelac: Mjesečni horoskop za MART 2019. godine

0

Posao. Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i donosi vam iznenadne poremećaje na polju novca koji će se pojaviti u vidu vanrednih troškova i gubitaka zbog rizičnih investicija. To će vas navesti da se dodatno angažujete kako biste nadoknadili minus na računu. Venera će ući u znak Vodolije i započećete nove pregovore gdje ćete imati originalni način predstavljanja vaših prijedloga, što će naići na bolji prijem od očekivanog.

Merkur će krenuti retrogradno 5. marta i usporavaće vas u postizanju planiranih rokova. Otkrićete dosta toga na šta je potrebno da se vraćate i ispravljate greške i propuste. Bićete primorani da prolongirate određene rokove, reorganizujete planove i da ostvarite bolju koordinaciju sa kolegama i saradnicima.

Ulazak Urana u znak Bika, 6. marta, usmjeriće vas da promijenite ponudu poslovnih usluga, tako što ćete ukinuti one koje vam donose manji profit od očekivanog i umjesto njih postavite neke koje su još u eksperimentalnoj fazi, ali su u skladu sa trenutnim trendovima. To će za kratko vrijeme donijeti dobitke i stabilizovati vaš saldo na računu.

Sunce i Merkur će praviti kvadrat sa vašim vladarom Jupiterom i izazvaće nesuglasice sa kolegama i nadređenima. Razlog će biti kašnjenje u završetku važnih projekata i nesporazumi u komunikaciji koji će dovesti do zastoja u razvoju radnih zadataka.

U trećoj dekadi marta Venera ulazi u znak Riba i donosi vam bolji osjećaj za saradnju na svim nivoima i pojačava vaše kreativne sposobnosti. Pokazaćete snalažljivost u poslovima vezanim za rad sa klijentima i u rukovanju finansijama,. Merkur će krajem mjeseca krenuti direktno i uspjećete da ubrzate završetak najvažnijih projekata, što će se povoljno odraziti na vašu zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, 5. marta će krenuti retrogradno u vašem polju doma i porodice, što će dovesti do neslaganja sa emotivnim partnerom oko planova i dogovora u vezi sređivanja zajedničkog doma, ulaganja u adaptacije i raspodjele kućnih obaveza. Ovo će dodatno da se iskomplikuje sredinom mjeseca, kada ćete biti pod pritiskom okoline.

Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem, 15. marta, donijeće vam poboljšanje, jer ćete i pored neslaganja oko nekih stvari pokrenuti ostvarenje najvažnijeg i onoga u čemu možete da postignete kompromis. To će u drugoj polovini mjeseca dovesti do vidnog poboljšanja vašeg odnosa, jer ćete oboje ulagati više energije i oduševljenja u zajedničke planove.

Ako ste slobodni, retrogradno kretanje Merkura, vladara vašeg polja ljubavi, koje traje od 5. do 28. marta, donijeće vam potrebu za sigurnošću i počećete da tragate za osobom sa kojom biste mogli da se dobro slažete u ozbiljnom emotivnom odnosu.

Doći ćete u kontakt sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi i prvo ćete obnoviti kontakt, da biste ubrzo počeli češće da se viđate i provodite vrijeme zajedno, a nakon toga ćete odlučiti da pokušate ponovo. Izbjegavajte greške iz prošlosti.

Zdravlje. Mars prolazi kroz vaše polje zdravlja i tu je slab, a 6. marta će Uran da uđe u znak Bika i dodatno će uticati na nestabilnost. To će vam donijeti pojačanu osjetljivost na stresne okolnosti što će izazivati psihosomatske smetnje.

Najviše ćete imati probavnih smetnji, a moguća je upala uha, grla i sinusa. Bićete skloni i povredama usljed nepažnje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info