Ribe: Mjesečni horoskop za MART 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće prekid jedne saradnje zbog iznenadnih komplikacija oko raspodjele ostvarene zarade. To će vas usporiti u razvoju planiranih zadataka. Venera će ući u znak Vodolije i donijeće vam uvide u nešto što je bilo skrivano od vas, a što je uzrok teškoća na koje ćete nailaziti. Otkrićete kako su vas neki saradnici potkradali i zbog toga ćete biti primorani da uvedete nove mjere i pravila u svom načinu rada, posebno u pogledu saradnje.

Merkur će krenuti retrogradno 5. marta u vašem znaku. Pažljivo ćete poraditi na svom načinu rada, kako biste ispravili propuste koje uviđate da nastaju usljed loših radnih navika, a koji vam već duže vrijeme prave teškoće kada je neophodno da se snađete i da ispoljite vašu stručnost i autoritet.

Uran će ući u znak Bika 6. marta, što će zahtijevati od vas da prvo isprobate, a zatim i uvedete nove metode u organizaciju i planiranje vaših radnih aktivnosti. Započećete pregovore oko novih poslova koji su duže vrijeme čekali da dođu na red.

Sredinom marta, otežane okolnosti će ometati razvoj vaših planova, a nailazićete i na neslaganja sa nadređenima, kolegama, saradnicima, kao i drugim važnim osobama u vezi međusobne koordinacije i načina na koji obavljate radne zadatke. Nedostajaće vam i finansijska podrška.

Trigon Marsa sa Saturnom će vam omogućiti da, zahvaljujući istrajnom zalaganju, uspostavite važnu saradnju sa društvenim i državnim institucijama, što će vam olakšati razvoj dugoročnih projekata. Uspjeh vas očekuje na polju usluga u trećoj dekadi marta, kada Sunce bude ušlo u znak Ovna. To će vam donijeti poboljšanu zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, biće retrogradan od 5. do 28. marta i dovodiće do čestih nesporazuma sa voljenom osobom. Najviše teškoća ćete imati u komunikaciji, dogovorima, planovima. Biće vam gotovo nemoguće da se međusobno uskladite, što će vas oboje činiti napetima i sklonima prepirkama. Izbjegavajte tajne i pokušaje obmana.

Ovaj mjesec vam nije pogodan za zajednička putovanja, ali bi vam prijalo da se družite sa zajedničkim prijateljima. Sredinom marta ćete uspjeti da prevaziđete veći dio smetnji i neslaganja zahvaljujući retrogradnoj konjunkciji Merkura sa Suncem. Ulazak Venere u vaš znak otvoriće vas emotivno i pružaćete partneru iskrenu ljubav, podršku i pažnju.

Ako ste slobodni, osoba s kojom ste ranije bili u vezi kontaktiraće vas i predložiti da pokušate ponovo. Osjećaćete kako niste sasvim riješili vaš odnos, ali ćete biti u nedoumici šta da radite. S jedne strane ćete osjećati emotivnu potrebu za bliskošću, dok će vas razum s jedne strane upozoravati na oprez, a s druge strane će vam stvarati konfuziju u glavi i osjećanjima.

Odlučićete da date bivšoj ljubavi šansu. Na početku ćete biti opterećeni prošlošću, ali ćete ubrzo uvidjeti da ovog puta može biti bolje.

Zdravlje. Promjenjive vremenske prilike će vam donijeti osjetljivo i promjenjivo zdravlje. Bićete podložni prehladi, upali sinusa, alergijskim reakcijama, meteoropatskim smetnjama i glavobolji čiji uzrok može da bude variranje krvnog pritiska.

Potrebno vam je više odmora, najviše od svega češći boravak na čistom vazduhu, daleko od gradske zagađenosti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info