Ovan: Mjesečni horoskop za MART 2019. godine

0

Posao. Venera, koja vlada vašim poljem novca, na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i ulazi u znak Vodolije. Suočićete se sa neočekivanim smetnjama u dovršavanju jednog projekta i sa posljedicama loših investicija. U pomoć će vam priskočiti kolege sa kojima ćete uspostaviti produktivniji način saradnje tako što ćete se poslužiti novim metodama.

Merkur će krenuti retrogradno 5. marta. Bićete primorani da odložite nove planove i da se pozabavite rješavanjem teškoća koje niste primijetili na vrijeme. Manipulacije od strane nekih osoba, koje su dovele do štetnih posljedica po vas, zahtijevaće vaše vrijeme i napor kako biste ih otklonili. Najviše štete ćete imati zbog tračeva koje neće biti lako demantovati.

Uran ulazi u znak Bika 6. marta i donosi vam promjene na polju finansija, a koje će od vas zahtijevati prilagođavanje. U pitanju su nova pravila i zakoni, ali i nove mogućnosti. Ostvarićete napredak u realizaciji dugoročnih poslova. Moguće je i unapređenje. Istaći ćete se vašim autoritetom i vještinama.

U drugoj polovini marta pojačaćete aktivnosti u vezi investicija u dugoročne i velike poslovne poduhvate. To će vam donijeti uvećanu zaradu. U trećoj dekadi marta Mars će praviti trigon sa Plutonom i donijeće vam veliku motivaciju i snagu koja će vam omogućiti da se izborite sa svim preprekama i da izdržite krajnje napore kako biste ostvarili jedan važan cilj.

Sunce će ući u vaš znak i učiniće da se istaknete i zablistate u svom polju djelatnosti. Zahvaljujući tajnim planovima, uspjećete da znatno uvećate saldo na vašem računu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom i ući u znak Vodolije, što će dovesti do udaljavanja između vas i partnera. Osjećaćete potrebu za promjenama u vezi. Retrogradni Merkur će vam donijeti nedostatak jasne komunikacije i bićete oboje skloni da imate tajne i da prećutkujete važne činjenice, što može dovesti do nestabilnosti u odnosima.

Druga polovina marta će vam donijeti mogućnost da poboljšate odnose sa voljenom osobom. Više ćete razgovarati o zajedničkim planovima i angažovaćete se da ostvarite ono što budete dogovorili. Pojačaće se strasti, što će pozitivno uticati na vašu vezu, ali budite pažljivi kako ne biste ušli u nepotrebne rasprave i sukobe zbog neslaganja oko zajedničkih planova.

Ako ste slobodni, tokom većeg dijela marta ćete biti raspoloženi za zabavu i avanture i nećete biti zainteresovani da ulazite u vezu. Tek u trećoj dekadi mjeseca ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju više nego svi drugi koji budu u vašoj blizini.

Dopašće vam se način na koji vas posmatra i to što na vas djeluje jednim dijelom podsticajno, a drugim dijelom umirujuće. Upoznaćete se bolje, početi da se viđate, postaćete privučeni jedno drugim i zainteresovani za ulazak u vezu.

Zdravlje. Tokom marta ćete biti osjetljivog zdravlja. Merkur, koji vlada vašim poljem zdravlja će biti u izgonu, retrogradan i prolaziće kroz polje koje slabi vaše zdravlje.

To će vam donijeti teškoće sa cirkulacijom i hormonima, podložnost virusnim oboljenjima, pojačan umor, probavne smetnje i smanjenu otpornost na stres. Više se odmarajte.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info