Lav: Mjesečni horoskop za MART 2019. godine

0

Posao. Venera će na samom početku marta praviti kvadrat sa Uranom i navešće vas na pogrešan potez koji će dovesti do otkazivanja zaključenja jednog posla koji ste smatrali da ćete uspjeti da dobijete. Nakon toga će Venera ući u znak Vodolije i vaše polje javnosti i partnerstva, što će vas usmjeriti da se posvetite poboljšanju odnosa sa poslovnim partnerima i izbaciti vas u centar pažnje javnosti.

Merkur će krenuti retrogradno, 5. marta, u vašem polju platnog prometa i donijeće vam zastoje i teškoće koje će vas primorati da prolongirate važne finansijske transakcije zbog čega ćete biti ograničenih sredstava. To će dovesti do sporijeg razvoja aktuelnih radnih zadataka.

Ulazak Urana u znak Bika i vaše polje posla i karijere, 6. marta, dodatno će iskomplikovati vaše poslovne planove koje ćete trebati da prilagođavate novim trendovima. Ako ste planirali da promijenite posao ili započnete novi, imaćete dobar osjećaj za odabiranje pravog trenutka za promjenu, što će vam donijeti stabilno radno mjesto i pozicije. Mars će praviti sekstil sa Neptunom i donijeće vam dobar osećaj kako da poboljšate protok novca.

Sredinom marta će vam retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiti da započnete jedan projekat koji će otkloniti zastoje i teškoće na polju finansija. Sunce i Merkur će praviti kvadrat ka Jupiteru, što vas upozorava da izbjegavate poslovne i finansijske rizike i donosi vam teškoće u kreativnom radu.

Kvadrat Venere sa Marsom donijeće vam teškoće sa jednim poslovnim partnerom i negativnu reakciju javnosti i klijenata na vaše usluge i proizvode. Ulazak Venere u znak Riba, 27. marta, donijeće vam dobitke i poboljšaćete vaše finansijsko stanje.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera na početku marta ulazi u znak Vodolije i vaše polje ljubavi, što će vas motivisati da unesete nešto kvalitetno i novo u vaš pristup voljenoj osobi. Imaćete više inicijative za zajedničke aktivnosti. Vaši prijedlozi će motivisati vašeg partnera da ulaže više vremena u zajedničke aktivnosti, a to će vas zbližiti. Potrebno vam je više opuštenih razgovora i zabave.

Kvadrat Venere sa Marsom, u trećoj dekadi marta, unijeće napetost u vašu emotivnu vezu. Ući ćete u konflikt sa partnerom oko zajedničkih ciljeva, a može da dođe i do pojačanih strasti i izliva ljubomore. Ovo ćete moći da prevaziđete tako što ćete prirediti partneru iznenađenje u vidu nečega što on voli, kao što je zajedničko putovanje ili izlazak u restoran.

Ako ste slobodni, ulazak Venere u vaše polje ljubavi pojačaće vašu potrebu da upoznate nekoga ko je dovoljno originalan da bi u vama probudio najdublje emocije. Više ćete težiti slobodnim ljubavnim vezama nego što ćete poželjeti da se obavezujete i zatvarate u uobičajene šablone.

Sredinom marta ćete upoznati osobu koja će svojim kvalitetima odgovarati vašim potrebama. To je neko ko će vam donijeti nova iskustva u ljubavi. Osjetićete i emotivne dubine i strast, ali i posesivnost.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti promjenljivo zbog čega je važno da preduzmete preventivne mjere. Biće vam neophodno više odmora, jer ćete biti skloni da se iscrpljujete zbog neorganizovanosti.

Osim odmora, naglasak treba da stavite na svoju kondiciju i da se više krećete, upražnjavate svakodnevnu šetnju i rekreativne vježbe, posebno za kičmu. Budite fizički aktivniji.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info