Jarac: Mjesečni horoskop za MART 2019. godine

0

Posao. Kvadrat koji će Venera praviti sa Uranom, na početku marta, prouzrokovaće pogrešan potez sa vaše strane koji će dovesti do odlaganja završetka jednog važnog posla. To će vas usporiti u razvoju novih projekata. Venera će ući u znak Vodolije i vaše polje novca. Okolnosti će vas navesti da uvedete nove metode u svrhu bolje raspodjele prihoda i rashoda i da u nešto sasvim novo počnete da ulažete sredstva i novac.

Merkur će krenuti retrogradno 5. marta, što će vam donijeti zastoje u pregovorima oko aktuelnih i novih radnih zadataka. Sa sagovornicima će često dolaziti do nesporazuma i nejasnoća pa ćete trebati više puta da se vraćate na obradu istih tema i ponuda. Poslovna prepiska i pošiljke će kasniti. Dolaziće do kvarova na uređenima za komunikaciju. Ulazak Urana u znak Bika, 6. marta, činiće vas sklonima ulasku u finansijske rizike. Mogući su gubici.

Trigon Marsa sa Saturnom, 14. marta, donijeće vam uspjeh u kreativnim poduhvatima i mogućnost da ojačate svoj uticaj i status. Potrebno je da budete pažljivi u vezi poslovnih tajni i pripazite na mogućnost spletki od strane konkurencije.

U trećoj dekadi marta ćete uspjeti da ostvarite i dovršite sve što ste planirali, na vrijeme, što će vam donijeti očekivani profit. Ulazak Venere u znak Riba, 27. marta, omogućiće vam da postignete napredak u poslovnim pregovorima i da uvećate zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prijaće vam da razgovarate sa partnerom o zajedničkim planovima i o mogućnosti unošenja nečeg novog u vašu emotivnu vezu. Već duže vrijeme imate utisak da se vrtite u istom krugu i postaje vam monotono. Vaš partner će biti spreman da vas sasluša i predložiće vam ono što njemu nedostaje u vašem odnosu. Bićete otvoreniji u ispoljavanju međusobnih osjećanja.

U drugoj polovini marta vaš partner i vi ćete biti opušteni i zabavljaćete se. Izlazićete u pozorište, bioskop, na koncerte, izložbe i posjećivaćete mjesta za zabavu koja oboje volite da posjećujete. Odlučićete da odete na kraće vikend putovanje gdje ćete imati dovoljno vremena da se posvetite jedno drugome bez smetnji sa strane i odmorićete se od svakodnevnih obaveza.

Ako ste slobodni, bićete više posvećeni sebi i svojim potrebama i nećete osjećati želju da ulazite u ozbiljnu vezu. Prva polovina marta će vam odgovarati za druženje i prolazne avanture.

Sredinom marta ćete upoznati osobu sa kojom ćete otkriti da imate mnogo zajedničkih interesovanja i to će vas privući. Primijetićete da je zainteresovana za vas i u emotivnom smislu. Spontano ćete ući prvo u intimne odnose i u tome ćete se odlično uklopiti, a nakon toga će početi i emocije da se javljaju.

Zdravlje. Retrogradno kretanje Merkura, vladara vašeg polja zdravlja, dovešće do pada imuniteta, slabije cirkulacije, disbalansa hormona, disajnih smetnji, iritacije kože, a moguće su i alergijske reakcije.

Imajte u vidu preventivne mjere. Prijao bi vam duži boravak na čistom morskom ili planinskom vazduhu. Redovno se odmarajte i više se krećite.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info