Dnevni horoskop za 25.02.2019.

0

Ovan


Novi događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina kolega reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umjesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim neistomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez. Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i umije često da negoduje. Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primjedbe kada vam se ne dopadaju.

Bik


Na osnovu trenutne situacije u kojoj se nalazite, donosite neku razumnu odluku. Potrebne su vam pouzdane informacije, kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u jednoj zajedničkoj akciji. Nema potrebe da potiskujete svoja osjećanja ili namjere pred bliskom osobom. Partner tačno zna na koji način može da vam ugodi ili da vas obraduje.

Blizanci


Stalo vam je da pronađete efikasno rješenje tako da se ne obazirete previše na različite komentare. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cijenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savjet. Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja u granicama realnih mogućnosti.

Rak


Ne dopada vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da mijenjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih događaja i strpljivo čekate na bolje uslove. U odnosu sa voljenom osobom djelujete raspoloženo – stalo vam je da osjetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. Dobro je da imate tako pozitivnu orijentaciju.

Lav


Djelujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primjećujete da to donosi i određene posljedice na završne rezultate. Važno je da učinite ono što zaista osjećate, što će vam donijeti izvjesno olakšanje. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara vašim afinitetima.

Djevica


Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje zahtjeve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Izbjegavajte varijantu ekstremnog ponašanja ili pretjeranu razmetljivost pred radnim okruženjem. Preosjetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primjećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Potrudite se da što bolje razjasnite zajedničke nesporazume.

Vaga


Djelujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posjedujete i neke druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu ili nove aspekte vaše ličnosti. Planirajte neku omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovora vašim potrebama i afinitetima.

Škorpija


Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se na kraju stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste iskusni da prevaziđete neke iznenadne komplikacije. Ponekad u ljubavnom previranju, kroz partnerski odnos, treba isključiti razum. Postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osjećanja “progovore”.

Strijelac


Neko pokušava da vas navede na svoje poslovno rješenje, ali vi ste dovoljno snalažljivi i vješto izbjegavate susret ili razgovor sa određenim saradnicima. Na kraju, pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspjeh. Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcjenjivati partnerove sposobnosti i uobržavati da imate kontrolu nad svim događajima.

Jarac


Dobro ste raspoloženi i vjerujete da uvijek postoji neki zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu. Umijete da se zakteknete na pravom mestu. Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove “ljubavne rebuse” koji mogu da se shvate na pogrešan način.

Vodolija


Raspolažete ubjedljivim argumentima, ali nekome od kolega kao da nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Iz tog razloga nemojte očekivati veliku podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno završite posao koji ste započeli. Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili nova odluka. Stalo vam je da potisnete svoje emotivno neraspoloženje pred bliskom osobom, kako biste djelovali vrlo razumno.

Ribe


Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno od vas očekuje određenu protivuslugu ili strogu diskreciju. Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi. Nema potrebe da potcjenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti. U susretu sa voljenom osobom, više posvetite pažnju nekim zajedničkim temama koje vas zbližavaju. Budite dovoljno aktivni i maštoviti u svakom pogledu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info