Djevica: Mjesečni horoskop za MART 2019. godine

0

Posao. Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i donosi vam nedostatak očekivane podrške za finale jednog poslovnog poduhvata. Biće neophodno da izdvojite više vremena i da se snalazite kako biste postigli zakazane rokove. Venera ulazi u znak Vodolije i vaše polje usluga pa ćete na tom polju pokrenuti nešto novo, što će opet zahtijevati više vremena kako bi dalo očekivane rezultate.

Merkur će krenuti retrogradno 5. marta i dovešće do teškoća i zastoja u odnosima sa poslovnim partnerima. Bićete primorani da održavate niz radnih sastanaka i reorganizujete dosadašnji način saradnje. Ulazak Urana u znak Bika vas upozorava da budete pažljivi kada se radi o poslovima koji su povezani sa inostranstvom. Od vas će se zahtijevati usvajanje novih znanja i vještina.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom, u vašem polju javnosti i partnerstva, omogućiće vam pokretanje novih zajedničkih projekata, ali će vam donijeti i previše optimizma, zbog čega se lako može dogoditi da napravite propuste.

Sredinom marta Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da prevaziđete teškoće na koje ste nailazili u poslovnim odnosima tako što ćete unijeti neophodne promjene, raskinuti štetne i sklopiti nove poslovne ugovore koji će vam donijeti veći profit.

Trigon Marsa sa Plutonom će vam otvoriti mogućnost da se povežete sa partnerom iz inostranstva, a takav tip saradnje će unaprijediti vaše poslovanje. Venera će 27. Marta ući u znak Riba, a Merkur će narednog dana krenuti direktno. Vaša vještina će doći do izražaja u rukovanju novcem i uvećaćete saldo na računu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, vaša emotivna veza će biti ispunjena dešavanjima tokom marta. Sunce će praviti konjunkciju sa Neptunom, u vašem polju ljubavi, što će vas činiti romantičnima i zanesenima. Sekstil Marsa sa Neptunom pojačaće privlačnost i poboljšati intimne odnose sa partnerom. Poklanjaćete jedno drugome mnogo pažnje i nježnosti, ali su mogući nesporazumi u komunikaciji.

U drugoj polovini marta ćete unijeti kvalitetne promjene u vašu emotivnu vezu, koje će doprinijeti postepenom otklanjanju onoga što vam je pravilo smetnje u ranijem periodu i što je izazivalo nesuglasice. Bićete iskreniji i emotivno otvoreniji prema voljenoj osobi. Krajem mjeseca će Venera ući u vaše polje ljubavi, što će pojačati bliskost i sklad u odnosu.

Ako ste slobodni, konjunkcija Sunca sa Neptunom, 7. marta, donijeće vam poznanstvo sa osobom koja se prilično razlikuje od vas po karakteru i tipu ličnosti, ali će vas upravo razlike privući jedno drugom. Probudiće u vama radoznalost da upoznate drugačiji tip osobe od onoga koji ste navikli da viđate.

Kako će zainteresovanost i privlačnost biti obostrana, počećete da se viđate i izlazite. Razlike će zahtijevati kompromise i prilagođavanje, ali će vas upravo to motivisati da započnete vezu.

Zdravlje. Potrebno je da se više krećete na čistom vazduhu, u prirodi, daleko od gradskog zagađenja. Vašim plućima je neophodno mnogo čistog vazduha. Podložni ste disajnim smetnjama i prehladi.

U drugoj polovini marta je moguća upala grla ili bronhitis. Osim toga neće biti većih smetnji na polju zdravlja. Otpornost na stres će vam biti pojačana.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info