Blizanci: Mjesečni horoskop za MART 2019. godine

0

Posao. Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i ulazi u znak Vodolije te vam donosi neočekivane teškoće na polju finansija zbog loše planiranih i odrađenih dijelova jednog posla. Planovi u vezi saradnje sa inostranim partnerom će biti otežani.

Vaš vladar Merkur kreće retrogradno 5. marta, u vašem polju posla, zbog čega nije preporučljivo da započinjete nove poslovne poduhvate, nego da se posvetite dovršavanju svega što je zaostalo. Najvažnija će biti reorganizacija dosadašnjeg načina poslovanja i prelazak na nove i brže tehnološke procese, što će vam omogućiti bolju produktivnost. Uran će ući u znak Bika dan kasnije, a kako je to vaše polje tajni, bićete primorani da poradite na bezbijednosti, posebno elektronskoj, kako vaši planovi i poslovne tajne ne bi dospjele u ruke konkurenciji.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom donijeće vam uvide kako da se istaknete i probijete, što vam može donijeti unapređenje na bolje radno mjesto. U tu svrhu ćete dodatno intenzivirati svoje napore.

Uspjećete da ostvarite finansijsku stabilnost i dobitke kroz investicije u velike i dugoročne projekte. 26. marta će Venera ući u znak Riba i vaše polje posla, što će vam donijeti bolji osjećaj za potrebe tržišta. Merkur će krenuti direktno, 28. marta, od kada ćete krenuti bez zastoja ka realizaciji novih ciljeva.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Urana u znak Bika vas upozorava da izbjegavate tajne pred partnerom, jer bi lako moglo da dođe do toga da budete otkriveni i da to donese neprijatne posljedice. Unesite više mašte u zajedničke aktivnosti sa partnerom i predložite nešto potpuno novo, što ranije niste isprobali u vašim zajedničkim aktivnostima. Vaš partner će to dočekati sa odobravanjem.

Sunce i Merkur će sredinom marta praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Na nesuglasice ćete nailaziti u vezi zajedničkih planova i ciljeva. Oboje ćete osjećati potrebu za društvenim aktivnostima, izlascima, a to ćete moći da neometano upražnjavate kada Venera uđe u znak Riba, što će poboljšati vašu vezu i donijeti vam više sklada.

Ako ste slobodni, privući će vas osoba koje je po prirodi zabavna, elokventna, puna ideja, ali je u isto vrijeme i prilično nestalna kada su emocije u pitanju. Jedino što možete sigurno da imate sa njom je avantura. Kako će vam pružiti mogućnost da provedete neko vreme zajedno, iskoristićete priliku.

Osim dobrog slaganja u seksu, otkrićete da imate još neke zajedničke teme, a to vam daje šansu da vaša veza bude nešto više od avanture. Smetaće vam to što će vaša simpatija željeti mnogo slobode.

Zdravlje. Pojačaće se vaša vitalnost zahvaljujući pojačanim aktivnostima, svakodnevnim šetnjama, fizičkim vježbama koje ćete vrijedno i sa entuzijazmom upražnjavati. Bićete puni snage i pozitivne energije.

Prijaće vam da češće izlazite u prirodu na čist vazduh. U slučaju loših vremenskih prilika, odlazićete na vježbe u teretanu. Pojačaće se i vaša otpornost na stres.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info