Dnevni horoskop za 24.02.2019.

0

Ovan


Pazite šta govorite i s kim razgovarate o svojim problemima. Nekome biste mogli dati povod za ogovaranje. Omogućite sebi trenutke po svojoj mjeri, bilo da je riječ o čitanju ili izležavanju u krevetu. Ako je pred vama sedmica ispunjena obavezama, napravite plan djelovanja kako biste izbjegli zbrku.

Bik


Neumorno ćete raditi pa ćete dan provesti maksimalno fokusirani na kućne obaveze. Unijećete nova pravila ponašanja među najmlađe, pokušavajući ih tako disciplinovati. Posvetite se sebi, ali i partneru. Povedite razgovor na temu zajedničke budućnosti, roditeljstva ili kupovine nekretnine, jer će razgovor proteći u ugodnom tonu.

Blizanci


Pravi je trenutak za odmor i uopšteno za pomijeranje od svih opterećujućih obaveza i zamornih ljudi. Zahvaljujući osjećaju za pravi trenutak, vaše će akcije biti okrunjene uspjehom. Raspolagaćete s više slobodnog vremena pa ćete raditi ono što volite. Razgovor s partnerom uvjeriće vas da ste u vezi u koju vrijedi dugoročno ulagati.

Rak


Ako primite kritiku od bliske osobe, nemojte joj zamjeriti, jer vam za razliku od nekih otvoreno govori ono što misli. Ukoliko nemate zahtjevnijih obaveza, dan posvetite odmoru i razbibrigi. Ne prihvatajte nečije prijedloge bez kritičkog odmaka i nemojte pristajati na ustupke samo zato da biste izbjegli potencijalno napete situacije.

Lav


Dan ćete provesti radno, u spremanju ili čišćenju kuće. Riješićete se nepotrebnih stvari i napraviti reda u ormarima. Iako ćete popodne poželjeti provesti u ugodnom naslonjaču, telefonom će vas kontaktirati neko kome je potreban vaš savjet. Manji zdravstveni problemi gnjaviće starije pripadnike znaka. Kontrolišite pritisak!

Djevica


Partneru ćete prepustiti vodeću ulogu u rješavanju problematike oko kućnog budžeta. Svidjeće vam se način na koji će druga strana pristupiti rješavanju problema. Pred samcima će se pojaviti nove prilike koje, ako odmah i ne ispune sva očekivanja, unose zanimljive promjene u vašu ljubavnu svakodnevnicu.

Vaga


Uživaćete u zajedničkim trenucima s partnerom, a njegovi pogledi otkriće vam koliko ste mu poželjni. Način na koji se nadopunjavate ispunjava vas i daje vam energiju za hvatanje ukoštac sa svim drugim obavezama. Neko će vam povjeriti intimnu tajnu i očekivati vaše iskreno mišljenje pa i kritiku ako treba.

Škorpija


Mogli biste se osjećati iscrpljeno. Ne očekujte od drugih da shvate koliko vam je teško – moraćete se pobrinuti sami za sebe. Nagomilani stres izbacite opuštajućim aktivnostima, kao što su čitanje laganog štiva ili slušanje muzike. Ukoliko morate donijeti neku bitnu odluku, nećete pogriješiti ako odluku donesete neki drugi dan.

Strijelac


Do izražaja će doći veća naklonost prema ljudima. Rado ćete sklapati poznanstva i otvoreno govoriti o sebi. Moguć je izlazak u društvu zanimljivih ljudi, koji se može pretvoriti u zabavu do ranih jutarnjih sati. Oni koji maštaju o novoj ljubavnoj vezi, trebalo bi veću pažnju da posvete nekom iz svog društva.

Jarac


Druženja će biti brojna, ali i naporna. U izlascima i zabavama samo ćete gubiti vrijeme. Ne prisiljavajte se na druženje s nepoznatim osobama, ako biste najradije bili sami ili u porodičnom okruženju. Najugodnije ćete se osjećati u mirnom i poznatom okruženju, daleko od buke i predvidivih razgovora.

Vodolija


Zaboravite na obaveze i planirane poslove, mislite više na stvari koje vas čine srećnima. Posvetite se sebi i partneru. Unutar porodice predstoje vam odgovorne uloge u kojima ćete se odlično snalaziti. Provedite dan izvan kuće u romantičnom okruženju, s partnerom. Djecu razveselite odlaskom u bioskop ili slastičarnu.

Ribe


Odmorite se od poslovnih aktivnosti i novčanih zavrzlama. Razmišljajte o drugim stvarima, bavite se hobijem i proučavanjem vama zanimljivog područja. Posvetite jutro bitnim zadacima, a slobodno vrijeme sportu i fizičkim aktivnostima. Ako vam je neko jasno dao do znanja da ste mu privlačni, hrabro napravite korak u zbližavanju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info