Kosa: Ovaj prekrasni trend savršeno stoji plavušama i brinetama!

0

Trendovi u farbanju kose postali su veoma popularni unazad par godina, a dosad smo vidjeli one koji su ultra privlačni, ali i one koji i ne izgledaju baš izazovno. Ipak, jedan od njih je tako privlačan i prekrasan, a savršeno pristaje brinetama i plavušama.

Ukoliko želite da osvježite svoj stajling, bronde je upravo jedna od najljepših nijansi koje vam mogu pomoći u tome. Ova boja veoma je svestrana, jer odlično pristaje i brinetama i plavušama, u zavisnosti od nijanse i stila koji se želi postići. Još bolja stvar je to što je ona jednostavna za održavanje pa nećete morati svako malo trčati u frizerski salon.

Šta je tačno ova boja? Možete je zvati i smeđe-plava, a u suštini je kombinacija plavih i smeđih tonova (karamele, meda, plave i zlatne) koji se postižu miješanjem ombrea i balajaža. Idealna je za brinete koje žele nešto svjetliju boju kose i plavuše kojima je cilj da im kosa bude nešto tamnija, bez nekih drastičnih promjena. Izrazito je popularna, bez obzira na sezone, a u nastavku pogledajte i kako izgleda.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info