Dnevni horoskop za 19.02.2019.

0

Ovan


Dobro ćete se snalaziti i pribrano reagovati u napetim situacijama. Pokazaćete se kao dobar posrednik u jednom važnom poslu – bićete malo nervozni, ali drugi to neće primijetiti. Nećete pogriješiti ako odlučite da usmjerite energiju na privatni život. Iako će nepredviđene okolnosti iziskivati prilagođavanje, dobićete mnogo zauzvrat.

Bik


Poslovni život ne donosi značajnije promjene. Ako ste u očekivanju nekih odgovora ili rješenja, još morate pričekati. Raspoloženi ste za otvoreni razgovor o nekim životnim pitanjima i to vas zbližava s partnerom. Poželjećete mu povjeriti neke, do sada skrivane, pojedinosti iz vaše intimne prošlosti, ali možda je bolje sve prešutiti.

Blizanci


Glavom će vam prolaziti mnogo misli i tražićete uzroke emotivnog nezadovoljstva. Subjektivni ste i skloni pogrešnom tumačenju onoga što vam se događa. Bićete skloni krajnostima i nekim stvarima davati sudbinski značaj. Ne povodite se za lošim iskustvima, misleći da će se ponoviti.

Rak


Poslovna putovanja, širenje mreže poznanika i prikupljanje informacija aktivnosti su u kojima ste izrazito uspješni. Na dobrom ste putu prema ispunjenju poslovnih želja i ciljeva, samo ne brzajte ako to nije nužno. Trebate li odlučiti između rada i zabave, odaberite srednje rješenje. Uz snalažljivost, moći ćete i jedno i drugo.

Lav


Iritiraće vas šefovi ili nadređeni pa ćete se lukavošću i domišljatošću zaštititi od njihovih zahtjeva. U ljubavi su mogući nesporazumi ili krivo protumačene riječi. Opsjednutost ambicijom udaljiće vas od partnera, koji će vam prigovarati da mislite samo na sebe. Razmislite o njegovim riječima i koliko je zapravo u pravu.

Djevica


Osjetićete porast pozitivne energije. Dan je odličan za one koji danas putuju na duže relacije. Bićete odlično koncentrisani, ali nervozu zbog gužvi na saobraćajnicama ipak nećete moći izbjeći. Ako ste nedavno prekinuli ljubavnu vezu, bićete sve uvjereniji da ste ispravno postupili iako će druga strana insistirati na pomirenju.

Vaga


Raspolagaćete velikom količinom energije i volje te okretno rješavati sve probleme. Slobodne trenutke na poslu iskoristite za naoko manje važne, ali i te kako korisne aktivnosti poput čišćenja i uljepšavanja radnog prostora. Intuitivno ćete osjetiti šta nije u redu s vašim brakom. Razgovor u četiri oka mogao bi iskristalizovati uzajamne stavove.

Škorpija


Neopreznom izjavom uvrijedićete partnera koji vam neće ostati dužan. Otvoreno će vam reći u čemu griješite pa njegove riječi shvatite ozbiljno. Moraćete više sarađivati s drugima, a manje djelovati samostalno, što će vam teško pasti. Nećete podnositi bilo čije savjete ili uplitanje u svoj posao, a baš će toga danas najviše biti.

Strijelac


Bićete dobro raspoloženi i širićete zarazan entuzijazam. Pridavaćete veću pažnju svemu što je lijepo, a ni zdravlje nećete zapostaviti. Mnogi bi se mogli odlučiti za dijetu ili upržnjavanje fizičke aktivnosti. Dan je odličan za odlazak frizeru, maseru ili kozmetičaru.

Jarac


Od napornog posla rasteretite se u dobrom društvu. Moguće je poznanstvo koje će se razvijati polako, kroz razgovor i česte susrete. Nekome ćete dati hvale vrijedan savjet, zahvaljujući odličnoj intuiciji i objektivnosti. Bićete odlični i u ulozi roditelja, strogi ali pravedni, što će popraviti napete odnose s vašim tinejdžerom.

Vodolija


Bićete komunikativni i verbalno spretni pa ćete izgladiti nesuglasice na radnom mjestu i postići dogovore oko bitnih pitanja. Ipak, u porodici nećete naići na dovoljno razumijevanja. Stariji član porodice postaće vrlo naporan, možda čangrizav i nezahvalan, što će vas ljutiti, jer dajete sve od sebe da mu ugodite.

Ribe


Očekuje vas plodna komunikacija i zanimljivi poslovni kontakti. U dobroj poslovnoj atmosferi sati će vam brzo prolaziti. Imaćete mnogo ideja, mašte i kreativnosti. Razveseliće vas povoljne promjene koje će doživjeti vaš brat, sestra ili rođak, što će biti razlog i vašeg skorašnjeg putovanja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info