Dnevni horoskop za 18.02.2019.

0

Ovan


Zaključujete da vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim događajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije. Potrebno vam je nečije iskreno razumijevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete.

Bik


Kolebate se između dvije poslovno-finansijske ponude. Međutim, pokazaće se da nijedna od njih nije odgovarajuće rješenje koje zadovoljava vaša očekivanja. Potrebno je da promijenite neka osnovna pravila u dogovoru sa kolegama, zarad većeg uspjeha. Nema razloga da pretjerano ističete svoje zahtjeve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto. Budite strpljiviji.

Blizanci


Djelujete nezainteresovano za određene teme koje zahtijevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima. Nažalost, nesvjesno podstičete poslovni rivalitet. Osjećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju.

Rak


Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima, što vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Ukoliko vam je stalo da ostvarite poslovni uspjeh, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. U susretu sa voljenom osobom djelujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču vašoj volji ili strogoj kontroli.

Lav


Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Ali, do vas dopiru neodređeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje i pogrešnu odluku. Voljena osoba očekuje da dosljedno ispunite svoja obećanja. Teško vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja, ali nemojte odustajati.

Djevica


Ukoliko vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbjegavajte potencijalno rivalstvo. Potenciranje poslovnog sučeljavanja stvara i niz dodatnih problema. Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumijevanje. Potrebna vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje.

Vaga


Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava vaše poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Gubite dragocjeno vrijeme, nepotrebno insistirate na istini o kojoj drugi ne žele javno da se izjašnjavaju u vašu korist. Potrebna vam je emotivna diskrecija. Budite pažljiviji i izbjegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cijenu ili neku uzročno-posljedičnu vezu.

Škorpija


Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava vaše stavove. Potrebno je da procijenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale. Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji. Ukoliko ste slobodni, planirajte novi ljubavni susret.

Strijelac


Ukoliko se većina kolega protivi vašim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namjerama. Neko vam otvoreno daje do znanja da neće imati previše razumijevanja za vaše zahtjeve ili za nove propuste. Djelujete uznemireno. Lakše vam je da nekog “optužite” za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.

Jarac


Ne možete da promijenite osnovne uslove ili raspoloženjenje koje vlada u poslovnim krugovima. Planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta ili želja za pobjedničkim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.

Vodolija


Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom natjeraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbjegavajte osjetljive teme koje predstavljaju potencijalni rizik za vaš poslovni ili društveni ugled. Budite dovoljno promišljeni. Važno je da pravilno procijenite nečiju ulogu i emotivne namjere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtjevima.

Ribe


Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspjeh. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja. Dostojanstveno prihvatite “poraz” kao otrežnjenje i novu lekciju o poslovnim odnosima. Djelujete suviše rezervisano i nepovjerljivo, ali partner nema namjeru da vas pretjerano razuvjerava u vašim emotivnim sumnjama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info