Ove cipele možete nositi u svim prilikama (a od danas su na sniženju!)

0

Cipela nikada dosta, sigurno ćete se složiti s nama, a to je posebno u pitanju kada se radi o popularnim modelima obuće koje možete nositi u svim prilikama. Jedan od njih su i gležnjerice, a koje odgovaraju svim prilikama, ali i svim ženama, bez obzira na njihovu visinu (da, one čak odgovaraju i niskim ženama, a posebno ako prate ovaj jednostavni vodič za njihovo kombinovanje).


Gležnjerice su veoma popularan model obuće i tako dobro se slažu sa mnogobrojnim komadima garderobe. Možete ih nositi u svim prilikama, a ako niste nešto pretjerano vične njihovom kombinovanju, ovdje pogledajte kako da to najbolje uradite.

Gležnjerice možete pronaći u raznim bojama i dostupni su razni modeli, ali moramo priznati kako su crne među najpopularnijima. To je sasvim razumljivo, imajući u vidu kako je crna neutralna te se fenomenalno slaže sa svim drugim bojama.

Upravo jedne takve od danas su na sniženju pa ih u Bosni i Hercegovini možete nabaviti po cijeni od 29.95 KM (možete ih kupiti ovdje), dok ćete u Hrvatskoj za njih izdvojiti 129.90 kuna (možete ih kupiti ovdje), a u Sloveniji koštaju 15.99 eura (možete ih kupiti ovdje).

Nažalost, u Srbiji još nisu snižene i cijena im je 5490 dinara (možete ih kupiti ovdje), a ista stvar je i u Crnoj Gori, gdje koštaju 45.99 eura (možete ih kupiti ovdje), ali i u Makedoniji gdje ćete ih naći po cijeni od 2990 denara (možete ih kupiti ovdje). Savjetujemo da sačekate par dana, jer će sigurno i kod vas veoma brzo biti na sniženju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info