Dnevni horoskop za 15.02.2019.

0

Ovan


Planete će rasplamsati vaše strasti, a potrebu za užicima i ugodom pojačati do krajnosti. Uživaćete u flertovanju, a neki bi se mogli zaljubiti u osobu koja privlači izgledom. Razveseliće vas priliv novca ili isplata zaostalih honorara, ali nemojte odmah sve potrošiti – pametno raspodijelite novac!

Bik


Komuniciraćete s velikim brojem ljudi, trgovati, pisati ili putovati. Sve će vam polaziti za rukom! Znaćete se nametnuti, istaknuti najbolje na sebi, a ljudi će vam se obraćati s pitanjima ili vam upućivati komplimente. Prihvataćete pozive na izlazak, kojih će biti više nego što očekujete.

Blizanci


Mučićete se s promjenama raspoloženja pa će biti bitno s kim ste u društvu. Dolazićete u kontakt s ljudima koje biste najradije izbjegli. Pazite da ono što nekome govorite ne bude previše grubo. Pobrinite se da nadređeni dobiju rezultate vašeg poslovanja, kako se ne bi dogodilo da zasluge za vaš uspjeh budu pripisane nekom drugom.

Rak


Zračićete pozitivnom energijom i osvijestiti u sebi kvalitete koje posjedujete. U svemu ćete nastojati biti prvi, najglasniji i najjači, a u društvu ćete biti rado prihvaćeni. Bližnji će tražiti vaše mišljenje ili odobrenje. Preuzmete li inicijativu na ljubavnom planu, stvari bi se mogle ostvariti brže nego što to i sami očekujete.

Lav


Ukućani će primijetiti da niste raspoloženi za razgovor i da ste nezainteresovani. Iskažite smisao za ustupke i popuštanje, jer svoje neraspoloženje nećete riješiti šutnjom i povlačenjem. Druženje s ljudima koji vas razumiju podignuće vam raspoloženje. Oni koji su sami, uživaće u svom miru i slobodi.

Djevica


Briljiraćete odličnim idejama i kvalitetnim rješenjima. Mnogima ćete pomoći savjetom. Moguće je putovanje ili posjeta iz daljine. Pred vama su ljubavni trenuci koje ćete pažljivo skrivati od oka javnosti. Uživaćete u partnerovim zagrljajima te osjećati njegovu nesebičnu ljubav i podršku. Procvjetaće i ljubavi na daljinu.

Vaga


Godi vam vladavina Vodolije pa su idući dani dobri za početak nečeg novog, nove ljubavi ili prijateljstva. Ako ste nesrećno zaljubljeni, vaši pokušaji da se približite simpatiji urodiće plodom. Zaljubljenost će pridonijeti drugačijem pogledu na život pa ćete više držati do sebe, njegujući se i uljepšavajući.

Škorpija


Poradite na sređivanju intimnog života. Partner će neke stvari razmatrati drugačije od vas, ali nije naodmet da ga pažljivo pratite i poslušate neke njegove prijedloge i razmišljanja. Odlučan stav i jasan cilj na poslu biće ključni trenuci vašeg uspjeha pa ne dopustite da vas pokolebaju osobe koje najčešće u sve sumnjaju.

Strijelac


Obim poslova natjeraće vas na usvajanje novih vještina, veću saradnju s drugima i promjenu prioriteta. Prihodi će vam se povećati, ali novac će vam brzo nestajati s računa. Ljubavni život biće u znaku pozitivnih promjena. Partner će vas češće izvoditi u društvo ili više uključivati u svoje planove.

Jarac


Prijatelji će kumovati vašim novim ljubavnim počecima, iako vam posrednici neće ni biti potrebni. Izvrsno ćete se snalaziti u ljubavnim vodama. Zapne li vam neko za oko, nećete gubiti vrijeme. Iskrenost i otvorenost biće vaši najjači aduti. Večernji izlazak nikako nemojte propustiti – očekuje vas dobro društvo i odlična zabava.

Vodolija


Nešto trebate žrtvovati u ime kućnog mira, zajednički donijeti odluku ili izaći ususret rodbini. Izgovorene riječi ili nepoštovanje dogovora u porodici biće mogući razlog za prepirku. Nemojte zaboraviti na svakodnevne obaveze koje i dalje predstavljaju vašu odgovornost. Odnos s ocem ili starijom muškom osobom sve je napetiji.

Ribe


Uprkos sitnim neprilikama, koje će proizlaziti iz vaše naglosti, pred vama je uspješan dan. Ukoliko zapnete prilikom ispunjavanja planova, ne gubite živce nego preduzmite sve što je potrebno za otklanjanje problema. Željni ste promjene pa ćete se odlično provesti ako odlučite otići u goste ili izaći van s prijateljima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info