Ove gležnjerice ćete nositi cijelo proljeće (a sada su na rasprodaji!)

0

Gležnjerice su već više sezona jedan od najpopularnijih modela obuće, bilo da se radi o proljetnoj ili jesenjoj sezoni. Ruku na srce, ništa rjeđe ih ne nosimo ni tokom zime, a postoje modeli koji su prilagođeni i ljetnjoj sezoni…

Ipak, vratimo se na proljeće i odaberimo model koji nam najbolje odgovara. Sljedećih pet su idealni za proljetnu sezonu, a od danas su na sniženju.

Dupli rajsferšlus


Veoma zanimljivo i totalno urbano, ovdje je riječ o gležnjericama koje imaju dva rajsferšlusa s vanjske strane, a čija je funkcija čisto dekorativna. Odlično ih možete iskombinovati sa omiljenim farmericama, a koštaju 29.30 KM. Možete ih kupiti ovdje.

Za sve prilike


Ukoliko su vam potrebne gležnjerice koje možete nositi u svim prilikama, onda su to definitivno ove. Nešto su dublje od klasičnih modela, a linija s vanjske strane samo doprinosi njihovom privlačnom izgledu. Veoma dobro ih možete iskombinovati sa raznim modelima suknji i haljina, kao i sa uskim farmericama ili pantalonama. Snižena cijena im je 39.90 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Prava mačka


Ove godine u vrhu popularnosti su mačije štikle odnosno razni modeli obuće koji imaju nešto niže potpetice. Takav je i ovaj model gležnjerica, zbog kojeg će vas svi primijetiti, gdje god se pojavite – što zbog stila što zbog upečatljive boje (dostupne su i crne). Snižena cijena ovih gležnjerica je 29.30 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Klasična blok peta


Blok peta je tako retro, a veoma je praktična i funkcionalna, jer nam pruža dodatnu stabilnost prilikom hodanja. Ove gležnjerice sa blok petom možete nositi u svim prilikama, bilo da ih kombinujete sa farmericama, suknjom olovka kroja ili pak cigaret pantalonama. Snižena cijena ovih gležnjerica je 29.90 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Gležnjerice na pertlanje


Ono stoji da su gležnjerice u koje samo “uskočite” možda i najbolje, ali klasični modeli na partlanje jednako su popularni i moderni. Ove su nam posebno privukle pažnju, jer imaju i rajsferšlus sa strana, a možete ih kupiti po sniženoj cijeni od 19.90 KM i to ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info