Dnevni horoskop za 10.02.2019.

0

Ovan


Uživaćete u okruženju ukućana. Ukoliko se okupite povodom proslave, kraj dana dočekaćete u odličnom raspoloženju. Tome će pridonijeti dobro društvo ili pjesma koja će se zaoriti vašim domom. Samci će, zahvaljujući svom šarmu, znati kako trebaju osvojiti osobu koja im se sviđa, a da pri tome ne ispadnu nametljivi.

Bik


Kroz misli će vam prolaziti situacije koje su izvor vaših briga, ali ako o tome porazgovarate s prijateljima problemi vam se više neće činiti tako teškima i nerješivima. Neće vam odgovarati zadimljeni i bučni prostori, gužva ni žučne rasprave. Najbolje društvo bićete sami sebi pa ćete se rado osamljivati.

Blizanci


Zračićete zadovoljstvom i optimizmom. Poznanstvo s osobom suprotnog pola razvijaće se sporije nego što želite, ali vrijeme radi za vas. Tokom dana popustiće vaša napetost pa ćete smirenije obavljati dnevne obaveze i kvalitetnije ih raspoređivati u vremenu. Zahvaljujući preduzetnosti, odnos s ljubavnim partnerom postaje sve bolji.

Rak


Budite oprezni u međuljudskim odnosima. Neko će vas izbaciti iz takta, jer će savjetima pokušati uticati na tok vašeg života ili planova. Izbjegavajte druženje s ljudima koji vas čine nervoznima i čiji je način života drugačiji od vašeg. Ako imate djecu, u igri i druženju s njima zaboravićete na probleme koji vas muče.

Lav


Vaš trud će polučiti rezultate. Raspolagaćete fantastičnom energijom pa ćete i dobiti ono što želite od voljenih. Moguća je neočekivana posjeta drage osobe ili neplanirani, ali uzbudljivi izlazak. Uživanje u ljubavnim vezama zavisiće od toga koliko slobode ćete imati za romantične trenutke. Što ona bude veća, to ćete biti srećniji.

Djevica


U jutarnjim satima bićete neraspoloženi. Smetaće vam čak i prisustvo ukućana. Trebaće vam mira i samoće. Muče vas i neke poslovne brige pa bi bilo dobro da ih podijelite s bliskom osobom – dobićete mudar savjet! Potkraj dana raspoloženje vam se popravlja pa ćete se rado odazvati društvu za izlazak.

Vaga


Mnoštvo susreta i razgovora iscrpljivaće vas i psihički i fizički. Ako ste u problematičnoj vezi, konačno rješenje će vam i dalje izmicati. Ipak, osjećaćete da imate dovoljno snage i volje za konstruktivnu borbu. Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. U nečijem društvu ćete se osjećati posebno.

Škorpija


Razmišljaćete o mogućnostima renoviranja ili dekorisanja svog doma. Biće vam bitno da kućno okruženje bude ugodno. Ako ste zaljubljeni, sve više rastu šanse da se radi o obostranim osjećanjima. Ipak, nemojte ubrzavati razvoj situacije, sve će biti bolje ako se bude odvijalo spontano i prirodno.

Strijelac


Većina planeta podsticaće vas na akciju i ohrabriti da radite sve ono što prije niste mogli ili htjeli. Trebaćete ljude i oni će trebati vas. Rijetko ćete biti usamljeni. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Mogli biste čuti vijest o nekome bliskom ili nakon dužeg vremena vidjeti staru simpatiju.

Jarac


Ako uložite sve svoje snage i energiju tokom ovog dana, privešćete kraju obaveze koje vam već dugo stoje kao kamen spoticanja. Ne gubite nadu u povoljan ishod ljubavne situacije. Kriza koja je zahvatila vaš odnos usmjeriće vas na pravi put. Otvorena i iskrena komunikacija ključ je rješenja vaših teškoća.

Vodolija


Planetarni poredak nagovještava porast dešavanja u saobraćaju, na putovanju i uopšteno dok ste u pokretu. Telefon će vam stalno zvoniti pa ćete doći u iskušenje da ga ugasite kako biste imali malo mira. Posvetite se omiljenim aktivnostima. Radite ono što vam se sviđa i u čemu uživate, makar to značilo i izležavanje u krevetu.

Ribe


Ako ste u braku ili vezi, osjećanja će se razbuktati. Kovaćete planove o zajedničkoj budućnosti, kupovini ili renoviranju stana ili ćete uređivati sobu za dolazak prinove. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni ritam. Pripazite na stvari, posebno novčanik.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info