Čizme: 5 prekrasnih modela koji su od danas na sniženju!

0

Ako pitate nas, reći ćemo vam da je najbolja kupovina povoljna kupovina, a to se odnosi i na omiljeni model obuće tokom zimske sezone: čizme. Zima još nije gotova, a ako ste u potrazi za modernim čizmama (koje ćete nositi i sljedeće zimske sezone), donosimo vam pet prekrasnih modela koji su od danas na sniženju.

Puna peta


Za razliku od stileto štikle, čizme s punom petom mnogo su stabilnije prilikom hodanja, a jednako su moderne i popularne kao i modeli sa štiklom. Može se reći kako su one i jedan od najpopularnijih retro modela koji se veoma dobro slaže sa svim komadima garderobe. Trenutno su snižene na 39.90 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Preko koljena


Čizme preko koljena već par sezona su apsolutni hit, a izuzetak nije ni ova zima. Štaviše, ovo je model koji možete nositi i tokom proljeća i jeseni, a njihova vladavina trajaće još dugo. Ovaj model, kod kojeg je zadnji dio nešto kraći u odnosu na prednji, odgovara svakoj ženi, a posebno je pogodan nešto nižim damama. Snižene su na 29.90 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Neizbježni nabori


Znate li koji je model čizama najpopularniji ove sezone? To su čizme s naborima, a koje možete kombinovati na tako mnogo načina i sa mnogobrojnim komadima garderobe (ovdje pogledajte kako). Snižene su na 48.90 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Čarapa čizme


Tokom jesenje i proljetne sezone, jedan od najvećih trendova bile su (i ostale) čarapa čizmice. Riječ je o nešto dubljim gležnjericama, a koje neodoljivo podsjećaju na čarape. Međutim, one su dobile i dužu verziju, a to su čarapa čizme – duge čizme koje izgledom podsjećaju na čarape. Veoma su moderne i popularne, a tokom ove sezone možete ih nositi tokom suvih dana. U protivnom, uživajte u njima na proljeće i jesen. Snižene su na 44 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Dezenirane


Ako vam je cilj da privučete pažnju, na najljepši mogući način, onda birajte ove kratke čizme u stilu gležnjerica, a koje su ukrašene cvjetnim dezenom. Crveni dezen na crnoj podlozi odmah “pada u oči”, odlične su za kombinovanje sa farmericama, ali i za kreiranje raznih stilova – od opuštenog do boho. Snižene su na 39.10 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info