Dnevni horoskop za 04.02.2019.

0

Ovan


Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u poslovnom okruženju. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači vaše ideje i poslovne interese. Nema razloga da se ponašate previše zahtjevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.

Bik


Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešnu procjenu i loše rješenje. Pažljivo provjeravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima. U društvu voljene osobe osjećate zanos koji vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe ako želite da poboljšate odnos.

Blizanci


Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtijevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i posredovanje u različitim poslovnim fazama. Nema razloga da vas zavara prvi utisak o jednoj osobi. Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umijete da napravite sjajan izbor.

Rak


Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje vaš način rada. Stalo vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspješnoj saradnji. Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrijebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osjećate.

Lav


Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima. Nema razloga da rizikujete u situacijama koje mogu da se okrenu na vašu štetu. Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom; pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete neke osjetljive situacije kroz koje prolazite.

Djevica


Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovno-finansijskoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na povjerljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim kolegam. Pokažite svom partneru da postoji neki ljepši ili zanimljiviji dio stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osjećanja i naklonost.

Vaga


Vaša motivacija ili ponašanje djeluju skoro besprijekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne ili praktične sposobnosti u poslovnom okruženju. Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama. Postoji mnogo razloga za novu radost.

Škorpija


Imate dobar predosjećaj, ali ne uspijevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od kolega ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete. Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini.

Strijelac


Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogriješi. Prihvatite nečije izvinjenje, kao “pozitivan signal” za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji. Nema razloga da nečije ponašanje procjenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namjere.

Jarac


Susret sa jednom osobom djeluje negativno na vaše raspoloženje pa odbijate prijedlog ili ponudu o poslovno-finansijskoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rješavati sami i bez nečije asistencije. Neko privlači vašu pažnju, ali još uvijek niste donijeli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osjećate najviše proističe iz vašeg nepovjerenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.

Vodolija


Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete jasniju granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Međutim, osoba koja vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namjera. Trenutak je da promijenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu.

Ribe


Previše očekujete od nečijih obećanja i spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis. Nažalost, okolina ima drugačije mišljenje i neko koristi stroge kriterijume. Oslanjate se na svoju intuiciju i na osnovu “sitnih detalja” iz zajedničkog života primjećujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da prećutite ono što naslućujete.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info