Dnevni horoskop za 03.02.2019.

0

Ovan


Nećete podnositi mirovanje pa bi duže spavanje, umjesto da vas odmori, moglo učiniti još umornijima. Zato nećete pogriješiti ako dan provedete u fizičkim aktivnostima, bilo da je to čišćenje, šetnja pa i vježbanje. Zbog povoljnog Mjesečevog uticaja, bićete privlačni pa je moguće poznanstvo ako se nađete u nekom društvu.

Bik


Nedostatak koncentracije i bezvoljnost biće prolazni, ali dovoljni da vam se svi problemi učine većima nego što jesu. Dan provedite u omiljenim aktivnostima. Učinite sve da održite dobro raspoloženje, a s ukućanima ili partnerom izbjegavajte teme koje bi se mogle pretvoriti u nepotrebne rasprave.

Blizanci


Što više odmarajte i izbjegavajte blizinu osoba koje pričaju o svojim problemima, a ne znaju druge saslušati. Ukoliko ne uspijete izbjeći nečiju lošu energiju, ostatak dana provedite što je više moguće sami, kako biste sredili neke utiske i odmorili se. Ako se neko ljuti na vas, imajte u vidu da će vrijeme učiniti svoje.

Rak


Planetarni raspored ne obećava ugodne trenutke. Potreban je veći oprez, naročito kada su u pitanju korištenje energije, briga o zdravlju ili vaše izjave. Ako ste u vezi, nemojte opterećivati drugu stranu povećanim zahtjevima i imajte više sluha za njene potrebe. Na osnovu nejasnih slutnji, bespotrebno ćete sumnjati u partnerove riječi.

Lav


Biraćete s kim ćete se družiti. Najviše ćete cijeniti informisanost i rječitost, jer vam jedino s takvima neće biti dosadno. Privrženiji porodici radije će provoditi vrijeme s ukućanima. Osobe suprotnog pola biće vam prilično naklonjene. Briljiraćete u komunikaciji, snalaženju na nepoznatim situacijama i u novom društvu.

Djevica


Dan ćete ispuniti radnim sadržajima. Spremanjem stana ili nekim drugim kućnim aktivnostima, pokušaćete otjerati nalet potištenosti. Na emotivnom planu nedostaje vam pokretačke energije i žara. Partner vam prigovara da ga zanemarujete, ali i vi sami imate osjećaj da od njega doživljavate isto.

Vaga


Povedite računa o tome šta i kome pričate. Izbjegavajte situacije u kojima su mogući sukobi s bliskim osobama, posebno onima koji imaju većeg uticaja na vaš život. Dobri prijatelji biće vam od pomoći, ali neki će ljudi pokušati od vas izvući korist. Mogli biste se razočarati u pojedince.

Škorpija


Pretrpani ste raznolikim obavezama koje će vam ispuniti dan. Lako bi se moglo dogoditi da se ne uspijete ni odmoriti. Romantični su vam izgledi dobri, ali osluhnite šta vam druga osoba poručuje i prilagodite svoje postupke njenim potrebama. Postupajte u skladu s onim što kažete i dokažite da ste dosljedni.

Strijelac


Dobar Mjesečev uticaj čini vas privlačnima i više usmjerava prema ljubavnom životu. Dan je povoljan za obnavljanje starih veza, učvršćivanje postojećih ili ulazak u nove. Uspješno ćete obaviti pregršt sitnih obaveza i održati neka obećanja. Ako želite doći do određenih informacija, ponudite susret osobi koja je upućena u problematiku.

Jarac


Suzdržite se od spontanih reakcija, jer bi vas ukućani mogli pogrešno shvatiti. Sve ono što ste sakrivali jedni pred drugima moglo bi buknuti. Ljubavne spone će oslabiti. Partnerovo ponašanje uvjeriće vas da su razlike među vama velike, ali ne i nesavladive. Učinite nešto po tom pitanju, budite popustljiviji!

Vodolija


Imaćete odličnu koncentraciju i fizičku izdržljivost pa prionite na obavljanje zahtjevnijih kućnih poslova. Bićete nadahnuti pozitivnim osjećanjem stvarnosti. Moguć je izlazak s osobom koja će vas oduševiti izgledom, ali i manirama i inteligencijom. Stariji će uspostaviti bolje odnose s braćom ili sestrama i rodbinom.

Ribe


Bićete odlično raspoloženi i pozitivnim razmišljanjima podizati životni optimizam tugaljivim osobama. Kućni poslovi biće u drugom planu, ali s njima svejedno nećete zaostajati. Moći ćete se pohvaliti skladnim odnosom s rođacima i starijim članovima porodice. Oni će vam biti velika podrška i izvrsni savjetnici, posebno na finansijskom planu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info