Dnevni horoskop za 02.02.2019.

0

Ovan


Mogli biste prisustvovati veselom događaju koji će vas okupiti u širem porodičnom krugu. Bićete dobro raspoloženi i s partnerom provoditi svaki slobodan trenutak. Dan je povoljan za početak dijete, ljubavne veze i rješavanje privatnih problema. Odluke koje ćete donijeti pozitivno će uticati na vašu blisku budućnost.

Bik


Dan će vam biti ispunjen raznovrsnim događajima i nećete imati vremena za dokolicu. Bićete aktivni, ali ćete pronaći vrijeme za romantiku. Zahvaljujući domišljatosti i dobroj organizaciji, uspješno ćete uskladiti poslovni i privatni život, a naći ćete vremena i za hobi. Neko iz inostranstva najavljuje vam svoj skori dolazak.

Blizanci


Poželjećete više slobode i zabavnih sadržaja pa ćete pomalo bojkotovati kućne poslove. Vjerovatno ćete s prijateljima dogovoriti susret u gradu pa bi dobra zabava u društvu mogla potrajati do kasnih sati. Vaš način razmišljanja i prijedlozi pribaviće vam simpatije okoline. Neko privlačan pokušavaće da privuče vašu pažnju.

Rak


Bićete zamišljeni i otežano ćete prepoznavati želje i očekivanja ukućana. Povlačićete se u svoj svijet, izbjegavajući razgovor s partnerom o tome šta vas muči. Ipak, u večernjim satima ćete se smekšati pa ćete se otvoriti i iznijeti ono što smatrate da je problem. Partner će se truditi da vas razumije.

Lav


Želje i potrebe će se iskristalizovati, a njihovim ispunjenjem i vi postajete srećniji i zadovoljniji. Nakon brojnih obaveza, osjećaćete veću potrebu za odmorom. Poželjećete dobro se naspavati i uživati u slobodnim aktivnostima. Slobodni će se odlično zabavljati, a pri tome i sklapati nova poznanstva.

Djevica


Malo toga ćete moći isplanirati pa će neočekivane okolnosti unositi nemir u vaš život. Gosti bi vam mogli otkazati posjetu ili će dogovor za izlazak biti otkazan. Mogli biste zahladiti odnos sa starijom osobom s kojom ste rodbinski povezani – teško ćete se kontrolisati u njenoj blizini, a najviše će vas razočarati njena uskogrudost.

Vaga


Optimizmom ćete osvajati simpatije okoline pa će se ljudi ugodno osjećati u vašoj blizini. Razveseliće vas susret s osobama koje žive u drugom gradu. Nećete odoljeti pozivu za izlazak koji bi vas mogao zbližiti s osobom koja vam se sviđa. Samo vas korak dijeli do intimne sreće, posebno ako pokažete malo više inicijative.

Škorpija


Dan će vam proteći radno. Možda ćete očekivati goste pa ćete nastojati da porodični ručak prođe u što veselijoj atmosferi, u čemu ćete uspjeti. Ukoliko vas očekuje susret sa simpatijom, ona će biti oduševljena vašim izgledom i to će vam jasno dati do znanja.

Strijelac


Nezadovoljstvo i netrpeljivost provlačiće se kroz emotivne odnose. Vaša očekivanja, kada su u pitanju drugi ljudi, biće prevelika. Skrivaćete svoje tajne i želje te biti željni promjene, a opet neodlučni kada je riječ o akciji. Nerviraće vas osoba koja očekuje od vas brzi odgovor ili odluku na koju niste spremni.

Jarac


Planete će podsticati vašu veću brigu o zdravlju. Budete li se lošije osjećali, uvešćete promjene i odreći se nekih poroka ili ih barem smanjiti. Na ljubavnom planu iskazaćete težak karakter. Ljutiće vas sitnice, zbog čega ćete partneru stalno nešto prigovarati. Boravak na svježem vazduhu pomoći će vam da razbistrite misli.

Vodolija


Bićete puni pokretačke energije i ljubazno primati goste pa biste popodne mogli provesti u dobroj zabavi. Bez obzira na brojne kućne i porodične obaveze, pronađite vremena za ljubav. Postoje li u vašoj vezi neka neriješena pitanja, otvoreno popričajte o njima – dan je odličan za pomirenje i obnavljanje izgubljenog povjerenja.

Ribe


Izlasci i druženje s prijateljima odstraniće brige iz vaše glave. Iako će vas veseliti druženje s porodicom, pazite da se ne zaletite i ne kažete nešto što će pokvariti raspoloženje rođaka ili ga naljutiti. Ako ste u vezi, partner će vas optužiti da radije provodite vrijeme s prijateljima nego s njim. Pokušajte mu malo udovoljiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info