Dnevni horoskop za 01.02.2019.

0

Ovan


Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa kolegama pa nemojte očekivati previše razumijevanja ili tolerancije. Važno je da odredite pravilnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite. Partner djeluje pomalo ćudljivo i izražava izvjesnu sumnju u vašu priču. Razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.

Bik


Važno je da sačuvate poslovnu poziciju pa nemojte štediti svoju energiju ili vrijeme. Vaš poslovni upjeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni vaše radne kolege ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima. Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste željeli to da promijenite.

Blizanci


Obratite pažnju na različite poslovne događaje – važno je da se nađete u pravom trenutku i na dobrom mjestu. Vaš uspjeh proističe iz sposobnosti da indirektno nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umijete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama. Ne odustajete lako od onoga što želite.

Rak


U kontaktu sa kolegama izbjegavajte pretjeranu razmetljivost u svom nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko drugi možda koristi vašu neupućenost ili emotivnu slabost. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.

Lav


Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneseni ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističnih uvjerenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Budite realni u procjeni svojih mogućnosti. Izbjegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu.

Djevica


Procjenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orijentacija u razmišljanju vas navodi na ubrzano djelovanje i na izbor poslova koji donose više praktične rezultate. Djelujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtijevaju intuitivnu percepciju. Smeta vam kada nešto ne znate.

Vaga


Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu. Neko vas dovodi u nezahvalnu situaciju. Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam kako biste se bolje osjećali.

Škorpija


Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas djeluje vrlo podsticajno pa prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Povremeno gubite emotivno strpljenje. Nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtjevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak.

Strijelac


Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savjet. Nedostaje vam praktično iskustvo ili pouzdani kriterijumi na osnovu kojih je moguće predvidjeti razne posljedice. Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali srećom postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Neko razumije vaše male propuste.

Jarac


Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kreativno izražavanje i na poslovnu saradnju. Zbog različitih obaveza koje imate, ne uspijevate da udovoljite svima i da saslušate jednu blisku osobu. Obratite pažnju na nečiju poruku. Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici, bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Ugodite osobi do koje vam je stalo.

Vodolija


Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procjenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvijek donijeti ispravnu odluku. Često mijenjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Jasno vam je da ne treba preći granicu ukusa i mjere.

Ribe


Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog djeluje kao suviše komplikovana procedura. Zbog toga prihvatite kompromis kao srednje rješenje i odgovor na neka zajednička pitanja. Suviše očekujete od nečijih obećanja, što može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često mijenja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info