Vodolija: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

0

Posao. U prvoj dekadi februara obratite pažnju na zamke konkurencije i na sve ono u šta niste dovoljno upućeni. Ovo je posebno važno u poslovnim pregovorima, jer lako može doći do otežanih izgleda na uspjeh upravo zbog nabrojanih prepreka.

Takođe se pripazite nedobronamjernih glasina od strane osoba koje bi željele da dobiju vaš položaj u poslu, naročito ako ste ne nekom od rukovodećih položaja. Ulaskom Venere u znak Jarca bićete u mogućnosti da jasnije sagledate na kojim poljima možete da budete suočeni sa preprekama i spletkama. Uspjećete vještim potezima da postignete napredak u pregovorima oko novih projekata, a na poslu ćete biti bolje organizovani i lakše ćete uspijevati da planirate.

Usmjerite se na bolju organizaciju i planiranje finansijskih ulaganja i transakcija, jer ćete na tom polju imati teškoća kojima ćete trebati da se prilagođavate.

Mars, koji vlada vašim poljem posla i karijere, ući će 14. februara u znak Bika, što će vam donijeti dosta pritisaka od strane nadređenih da još prije vremena dovršavate važne zadatake. To će vas činiti napetim i iscrpljenim.

Sekstil Venere sa Neptunom 17. februara donijeće vam dobar osjećaj za nalaženje zaobilaznih rješenja za finansiranje prioritetnih poslova u slučajevima kada vas regularni tokovi novca ograničavaju. Konjunkcija Venere sa Saturnom, u vašem polju novca, će vam omogućiti da usmjerite inversticije u jedan veliki projekat koji će vam se višestruko isplatiti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva polovina februara vam donosi skladan odnos sa partnerom i mnogo konstruktivnih razgovora o zajedničkim planovima. Imaćete više vremena da se posvetite jedno drugom i otvoreno ćete pokazivati voljenoj osobi šta osjećate. Imaćete zanimljive prijedloge za zajedničke aktivnosti, što će vaš partner sa oduševljenjem prihvatiti.

Druga polovina februara će vam dati bolji osjećaj za potrebe voljene osobe. Sunce, koje vlada vašim poljem ljubavi, će ući u znak Riba i više ćete vremena provoditi u popunjavanju kućnog budžeta. Na samom kraju mjeseca će vam sekstil Sunca sa Marsom pojačati strasti i unijeće više dinamike u vašu vezu. Angažovaćete se oko porodičnih obaveza više nego obično.

Ako ste slobodni, imaćete više od jedne prilike da uđete u emotivnu vezu, ali je najbolje da ne žurite i da prvo bolje upoznate potencijalne kandidate. Važno je da napravite mudar izbor kako se kasnije ne biste razočarali.

Upoznaćete, na jednoj zabavi, osobu koja će vam se dopasti i svojim izgledom i ličnim osobinama. U isto vrijeme ćete primijetiti da vam neko drugi, kome se vi dopadate, daje signale da je zainteresovan za vezu sa vama. Krajem mjeseca ćete biti sigurni ko je za vas onaj pravi.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti relativno dobro, ali će biti potrebno da se više krećete kako biste poboljšali kondiciju. U drugoj polovini februara ćete biti skoni da se brže umarate, zbog čega je važno da se svakodnevno bavite nekim vidom fizičkih vježbi.

Biće vam osjetljivo grlo i može se dogoditi da dobijete prolaznu upalu. Nađite više vremena za relaksaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info