Strijelac: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

0

Posao. Prva dekada februara donosi vam poremećaje na polju finansija. Izbjegavajte da ulazite u nepotrebne i velike rizike kako ne biste načinili pogrešan potez i našli se na ozbiljnom gubitku. Potrebno je više opreznosti kada je riječ o rukovanju novcem.

U poslovnim pregovorima uspjećete da se istaknete, jer ćete zauzimati čvrst stav i jasno ćete izlagati svoje prijedloge i ponude.

U drugoj dekadi mjeseca, biće neophodno da se bolje organizujete kako biste uspjeli da u potrebnom roku dovršite određene radne zadatke. Bićete pomalo rasijani i može se dogoditi da vam se dio obaveza oduži više nego što je neophodno.

Venerin sekstil sa Neptunom, 17. februara, donijeće vam dobar osjećaj kako da zaobiđete neke prepreke i kako da riješite administrativne kočnice u razvoju jednog važnog projekta. Vaš dobar osjećaj za dobitne poteze donijeće vam uspješan završetak jednog prioritetnog zadatka, a to će pozitivno uticati na vašu zaradu.

Vaše finansijsko stanje će se stabilizovati u drugoj polovini mjeseca i počeće polako da se uvećava zahvaljujući vašim mudrim i dobro proračunatim potezima. Budite pažljivi u ličnim nastupima i izbjegavajte da previše ističete svoju važnost i autoritet. Na kraju mjeseca ćete ostvariti veliki uspjeh na polju usluga i to će vam donijeti zaradu veću od očekivane, a vaš autoritet će tek tada biti potvrđen u potpunosti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, februar, bar njegova prva dekada, donijeće vam prijatne razgovore sa partnerom o zajedničkim interesovanjima i unijeće više radosti i smijeha u vašu vezu. Bićete optimistički raspoloženi i dogovaraćete se o zajedničkim putovanjima, izletima, izlascima i zajedničkim ciljevima.

Druga polovina februara vam donosi sklad u domu i porodici. Više ćete vremena provoditi kod svoje kuće okruženi članovima porodice. Sa voljenom osobom ćete imati više intimnih trenutaka. Manje nesuglasice mogu nastati krajem mjeseca zbog neslaganja oko raspodjele kućnih i porodičnih obaveza i izdvajanja za kućni budžet. Potreban je dogovor.

Ako ste slobodni, prva dekada februara donosi vam neuspjeh u pokušaju da privučete osobu koja vam se duže vrijeme dopada. Saznaćete da imate konkurenciju pored koje nemate nikakve šanse. To će vam donijeti razočaranje.

U drugoj polovini mjeseca upoznaćete osobu koja je slobodnig duha i sa kojom ćete moći odlično da se razumijete i vodite prijatne i podsticajne razgovore. Dopašćete se jedno drugom i započećete da se viđate i izlazite. Ući ćete u slobodnu vezu koja će oboma prijati.

Zdravlje. Tokom februara vaše zdravlje biće većim dijelom stabilno i bićete u dobroj kondiciji.

Druga polovina mjeseca donijeće vam pad imuniteta, jer će Mars ući u vaše polje zdravlja, što može donijeti upale, posebno u predjelu grla. Prehlada ili grip su takođe mogući kao i bronhitis. Brže ćete se umarati nego obično i biće vam potrebno više odmora i relaksacije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info