Škorpija: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

0

Posao. Prva dekada februara vam donosi teške pregovore oko novih poslovnih projekata. Nailazićete i na neslaganja, a moguće i sukobe sa radnim kolegama. Jedan važan projekat ćete dobršiti prije vremena i tu ćete dobiti bonus uz zaradu, što će uvećati saldo na vašem računu. Moći ćete jedan dio da izdvojite za poboljšanje vaših usluga.

Merkur će 10. februara ući u znak Riba i vaše polje kreativnosti. Budite pažljivi, jer će vam razne sitnice odvlačiti pažnju sa važnih radnih zadataka. Biće neophodno da se bolje organizujete. Naći ćete se pred novim izazovima. Mars će ući u znak Bika 14. februara i donijeće vam neslaganja sa jednim poslovnim partnerom ili kolegom.

Venera će u drugoj polovini februara praviti sekstil sa Neptunom, što će vam donijeti izvanrednu priliku da se istaknete svojom kreativnošću. Započećete važne pregovore oko jednog velikog i dugoročnog projekta koji će vam donijeti dobru zaradu.

Jedan vješt potez na polju finansija donijeće vam uvećanu zaradu, ali pod uslovom da ne budete ulazili u veće rizike od razumnih. U protivnom se može dogoditi da vas nakon dobitka snađe gubitak. Krajem mjeseca ostvarićete uspjeh u javnim nastupima i imaćete uspješne poslovne promocije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Venere u znak Jarca otvoriće vam nove vidike i počećete da sa partnerom smišljete i dogovarate razne zajedničke planove. To će vam omogućiti da više vremena provodite zajedno, da razgovarate o raznim temama i da koristite vrijeme za izlaske, provod, izlete i kraća putovanja. Uživaćete u vremenu koje ćete provoditi zajedno, jer ćete imati više zabave.

Druga polovina februara donosi vam više romantičnih trenutaka uz voljenu osobu. Jedno drugome pružaćete više nježnosti i pažnje nego obično. Preuzećete više inicijative i nastojaćete da voljenoj osobi ispunite bar jednu veliku želju, a u čemu ćete imati uspjeha. Vaša maštovitost i ideje unijeće potrebnu svježinu u vaše odnose, a vaš partner će biti ispunjen srećom.

Ako ste slobodni, primijetićete kako se u vašoj blizini često nalazi jedna osoba koja uvijek sa vama razmijeni poneku riječ, učestvuje u zabavama koje priređujete sa vašim društvom, ali se drži na distanci. Primijetićete i da vam šalje signale da je zainteresovana za nešto više od površnog poznanstva.

Pozvaćete je na zajednički izlazak i nakon toga ćete početi češće da se viđate i razgovarate o zajedničkim temama. Ubrzo će se probuditi emocije i strasti. Do kraja mjeseca ćete shvatiti da ste se zaljubili.

Zdravlje. Prva polovina februara vam donosi dobro zdravlje. Jedino ćete biti osjetljivi na prehladu. Zbog toga je potrebno da izbjegavate duži boravak na hladnoći.

Druga polovina mjeseca vam donosi osjetljivo zdravlje, jer će Mars koji vlada vašim zdravljem da se nađe u znaku gdje je slab. To će dovesti do pada vašeg imuniteta i podložnosti infekcijama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info