Ribe: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

0

Posao. U prvoj dekadi februara imaćete nesuglasice i neusklađenost sa pojedinim kolegama, a čak ćete otkriti i da su neki ostvarivali korist na vašu štetu, što može dovesti do prekida saradnje.

Potrebno je da reorganizujete vaše odnose i da se postavite u svrhu rješavanja nesporazuma i nesaglasnosti oko nekih pitanja. Dosjetićete se načina kako da uvećate vaše finansije i pri tome ćete se poslužiti jednim lukavstvom koje će vam donijeti više nego što ste očekivali.

10. februara će Merkur ući u vaš znak i činiće vas pomalo nesigurnima u donošenju odluka, jer će vam nedostajati osjećaj na koji se obično oslanjate. Biće potrebno da se bolje organizujete i da obavite važne dogovore, a za to će biti važno da istaknete vašu stručnost i autoritet. Bićete suočeni sa prilično zahtjevnim sagovornicima što će vam otežati pregovore i biće vam potrebno mnogo strpljenja koje nećete imati.

Venerin sekstil sa Neptunom će poboljšati vašu intuiciju, kada je riječ o komunikaciji i organizaciji važnih radnih zadataka. Naći ćete bolji pristup klijentima i poslovnim partnerima. Venera će 18. februara praviti konjunkciju sa Saturnom i omogućiće vam da pokrenete nove vidove saradnje, ali ćete zadržati u igri dugogodišnje saradnike.

Biće neophodno da u svom načinu rada koristite i intuiciju i logiku u isto vrijeme, što vam neće biti lako da postignete, ali ako uspijete da izvučete zaključke kako da riješite teškoće na koje ćete nailaziti, uspjećete da ostvarite popriličnu dobit. Pripazite da se ne koristite nedozvoljenim sredstvima, jer bi vam to moglo nanijeti štetu u vidu kazni inspekcije. Ostvarićete očekivane prihode.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva dekada februara donijeće vam prijatne razgovore sa partnerom koji će se odnositi većim dijelom na planiranje zajedničkih ciljeva. Oko toga ćete uspjeti da se sasvim lijepo složite i ubrzo ćete se usmjeriti na sprovođenje u djelo onoga što se budete dogovorili. Dobro ćete se razumjeti u svemu.

U drugoj polovini februara, vaš partner i vi ćete uspjeti da se uskladite i unesete nešto kvalitetno i novo u vašu vezu, što će vas zbližiti i donijeti vam više lijepih zajedničkih trenutaka. Osjećaćete šta je vašem partneru potrebno da bi bio srećan i zadovoljan. On će vama ispuniti jednu želju. Više ćete izlaziti.

Ako ste slobodni, februar vam donosi više zabave i izlazaka sa društvom, što će vam olakšati da upoznate nekog ko će vam na prvi pogled privući pažnju. Osoba koja će vam se dopasti djelovaće neobično i izdvajaće se svojim nesvakidašnjim načinom razgovora koji se ne dotiče uobičajenih tema već interesovanja za naučno-filozofske teme.

Otkrićete da dijelite neka zajednička interesovanja i poželjećete da se bolje upoznate. Do kraja mjeseca ćete ući u vezu sasvim spontano i bićete srećni.

Zdravlje. Potrebno vam je više kretanja, posebno na čistom vazduhu, kad god budete u mogućnosti. Praktikujte da vikendom odlazite u prirodu, bar nakratko, u kraću šetnju. To će pozitivno uticati na vaš imunitet.

Vaša kondicija će se poboljšati u drugoj polovini mjeseca. Manje smetnje možete imati sa hormonima i disajnim sistemom, što je prolazno.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info