Rak: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

0

Posao. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom ili kolegom, doći će do neslaganja, jer ćete saznati za neke njegove poteze iza vaših leđa, što će vas naljutiti. Uspjećete da izgladite odnose, a ukazaće vam se i mogućnost započinjanja novih poslovnih partnerstava. Vaši javni odnosi će se poboljšati, a sa klijentima ćete ostvariti dugoročne i korisne sporazume.

Sekstil Sunca sa Jupiterom omogućiće vam da kroz nove poslovne akcije poboljšate platni promet i ostvarite uvećanu zaradu. Dio ostvarene zarade ćete moći da investirate u razvoj prioritetnih zadataka koji zahtijevaju promjenu savremenih tehničkih alata.

10. februara će Merkur ući u znak Riba, što će vas usmjeriti ka planiranju novih poslovnih prezentacija u svrhu dobijanja potrebne podrške. Preduzimaćete češća poslovna putovanja. Očekuje vas naporan rad kako biste bolje organizovali vaše saradničke odnose i poslovne veze.

Konjunkcija Venere sa Saturnom, 18. februara, omogućiće vam da započnete novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati stabilno, korisno i koje će vam donijeti siguran uspjeh. Na polju finansija ćete povlačiti pažljive poteze. Umjećete da racionalnio raspoređujete vaše prihode i rashode. Investiraćete u nova sredstva za rad i u one oblasti koje su se na duži rok pokazale isplative.

Dobar osećaj za finansijske tokove obezbijediće vam, do kraja mjeseca, zaradu veću od očekivane. Krajem mjeseca moguće je ostvarenje saradnje sa inostranom firmom.

Ljubav. Ako ste u vezi, na početku mjeseca može doći do ozbiljnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva u odnosima sa voljenom osobom. Uzrok je vaš nedostatak osjećaja za potrebe vašeg partnera. Počećete da to rješavate i da pokazujete osjećanja kada Venera uđe u znak Jarca. Partner će vam postati važan.

Druga polovina februara dovešće do rješenja nesuglasica i postizanja dogovora zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Započećete zajedničkim snagama rad na važnim ciljevima i to će vas zbližiti. Očekuje vas više nježnosti i romantičnih trenutaka, a krajem mjeseca doći će do buđenja uspavanih strasti, na obostranu radost.

Ako ste slobodni, Venera će početkom februara praviti trigon sa Uranom i donijeće vam iznenadni susret sa osobom koja će vas opčiniti kako svojim izgledom tako i ličnim kvalitetima. Nakon toga, Venera ulazi u znak Jarca, što će u vama stvoriti potrebu da se usmjerite na ostvarenje ouzbiljne emotiovne veze.

U tu svrhu ćete se potruditi oko vaše nove simpatije, u čemu ćete imati uspjeha, zahvaljujući upornosti. Sredinom mjeseca ćete ući u novu emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom u vremenu.

Zdravlje. Februar vam donosi dobro zdravlje, ali budite pažljivi kada je poledica, jer postoji opasnost od padova i povreda kao što su uganuća. Isto tako, osjetljivi ste na prehladu, ali lakšu, koja će brzo proći.

Potrebno vam je više kretanja i više rekreativnih aktivnosti. Prijaće vam da praktikujete svakodnevnu šetnju ili fizičke vježbe koje možete da radite i kod kuće.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info