Ovan: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

0

Posao. Na samom početku mjeseca, nailazićete na situacije koje će zahtijevati prilagođavanje i promjene na koje niste spremni i koje nećete moći da prihvatite bez otpora. To će vas dekoncentrisati u obavljanju važnih zadataka.

Na sreću, ravnotežu će vam praviti Venera koje će ući u znak Jarca i vaše polje posla i karijere. Donijeće vam dobar osjećaj kako da se postavite u poslovnim odnosima i od koga da potražite podršku za ostvarenje ciljeva koji su vam u planu. Otvoriće vam neočekivano povoljne prilike za finansijske dobitke.

Sunce će 08. februara praviti sekstil sa Jupiterom i donijeće vam podršku kolega u razvoju, ranije započetih, radnih zadataka. Imaćete dodatnu motivaciju i usmjerenje. Mars će 13. februara praviti konjunkciju sa Uranom. Načinićete nove proboje i uspjeti da zauzmete bolji položaj, što donosi i nove izazove.

Mars će 14. februara ući u znak Bika i donijeće vam nove izazove, ali i prepreke na polju finansija. Biće vam potrebno više vremena i energije kako biste uspjeli da nabavite dovoljno novca i sredstava za nastavak važnih radnih zadataka.

18. februara će Venera praviti sekstil sa Saturnom u vašem polju posla. Započećete veliki i dugoročni projekat koji će vam donijeti veliku zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, imaćete nove ideje kako da poboljšate vaš odnos sa partnerom. Počećete da radite zajedničkim snagama na ostvarivanju važnih zajedničkih planova i ciljeva. To će vas zbližiti i doprinijeće stabilnosti vaše emotivne veze. Osjećaćete obostranu privrženost.

Druga polovina februara donosi vam više romantičnih trenutak. Ostvarićete bar jednu zajedničku želju. Pokrenućete nešto novo u vašoj vezi, a za šta ste oboje sigurni da će vam donijeti prosperitet. U trećoj dekadi februara ćete umjeti jedno drugom da se prilagodite u svemu i vaša strastvenost će se pojačati na radost partnera.

Ako ste slobodni, u prvom dijelu februara počećete da osjećate potrebu da se skrasite u ozbiljnoj vezi. Djelovaće vam pomalo čudno što vas prolazi potreba za uzbudljivim ljubavnim avanturama. Sredinom mjeseca zavešće vas osoba koja će vam djelovati kao ostvarenje vaših snova.

Zaljubićete se i u dok trepnete već ćete biti u njenoj mreži. To je neko ko dobro zna šta hoće. Već 18. februara ćete biti u prilici da uđete u novu vezu.

Zdravlje. Februar će vam donijeti promjenjivo i osjetljivije zdravlje, što ćete pojačano osjećati nakon desetog u mjesecu kada Merkur, koji vlada vašim poljem zdravlja, bude ušao u znak Riba.

Kako je Merkur slab u Ribama, to će vam donijeti slabiju cirkulaciju, hormonski disbalans, pojavu malokrvnosti, a moguće su i akutne bolesti, kao što je grip ili jača infekcija.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info