Jarac: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

0

Posao. U prvoj dekadi februara doći će do nesuglasica sa osobama koje su vam podređene ili sa radnim kolegama, jer nećete uspjeti da se jedni drugima prilagodite u izvršavanju važnih radnih zadataka.

Ipak, veoma brzo ćete da obratite više pažnje na međuljudske odnose i na sopstveni nastup i pristup drugim osobama koje su vam važne u poslu. Na taj način ćete uspjeti da potvrdite svoj autoritet i da navedete druge da se u većem dijelu onoga što je prioritetno na poslu slože sa vama. Tako ćete uspjeti da sa svima uglavnom dobro sarađujete i ubrzate ostvarenje svojih ciljeva.

Sekstil merkura sa Marsom će vam omogućiti da jedan posao dovršite u predviđenom roku i ostvarićete očekivanu zaradu. Uspjećete da riješite važne administrativne procedure. Biće potrebno da obratite posebnu pažnju na planove i organizaciju, jer ćete tu biti nedovoljno usklađeni, što će vas usporavati u radu.

Mars će 14. februara ući u znak Bika i donijeće vam sklonost hedonizmu, što će vam dodatno donositi teškoće u radu. Brže ćete se umarati i biće vam potrebno više slobodnog vremena i razonode.

Konjunkcija Venere, koja vlada vašim poljem posla, sa vašim vladarom Saturnom će vam 18. februara omogućiti da pokrenete posao u sopstvenoj režiji i to će vam već do kraja mjeseca značajno uvećati prihode i saldo na računu. Ostvarićete uspjeh u važnim poslovnim pregovorima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj dekadi februara nećete uspjeti da se uskladite niti dogovorite sa partnerom u vezi zajedničkih ciljeva, što će izazivati konfliktne situacije. Kako će Venera ući u vaš znak, postaćete pristupačniji i otvoreniji ka rješavanju i uspjećete da postignete dogovor. Više ćete djelovati formalno nego što ćete umjeti da se emotivno otvorite prema partneru.

U drugoj polovini februara bićete više posvećeni jedno drugome i uspjećete da vašu vezu stabulizujete. Vaš partner će moći da razumije vašu potrebu da budete emotivno povučeni, jer ćete u isto vrijeme pokazivati podršku i na svoj način davati do znanja voljenoj osobi da vam je stalo do vaše veze.

Ako ste slobodni, februar će vam donijeti poznanstvo sa osobom koja će najvećim dijelom odgovarati vašim potrebama u ljubavi i koja će zadovoljavati vaše kriterijume. Upoznaćete se preko jednog kućnog prijatelja koji će vas preporučiti toj osobi da joj učinite neku uslugu iz vaše poslovne sfere.

Prepoznaćete u toj osobi kvalitete koji će vas privući i uspjećete da je osvojite, jer ćete uvidjeti da imate dosta zajedničkog. U drugoj polovini februara ćete započeti skladnu i ozbiljnu vezu.

Zdravlje. Zdravlje će vam tokom februara biti osjetljivije i osjećaćete pojačani umor. Izbjegavajte veće fizičke i mentalne napore i nađite dovoljno vremena za psihofizičku relaksaciju.

Biće vam osjetljivo grlo, a možete i da budete prehlađeni. Stariji Jarčevi će osjećati bolove u kostima i zglobovima. Pijte tople čajeve i koristite kreme za ublažavanje bolova.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info