Dnevni horoskop za 29.01.2019.

0

Ovan


Budite spremni na čekanje, odgodu planova i poslovne zastoje. Ipak, nemojte se nervirati, jer to nije trajno stanje stvari. U ljubavnom životu nagrizaju vas sumnje. Kontrolišite ljubomoru i ne donosite nagle odluke. Planete vam idućih dana otvaraju priliku da riješite nesporazume, naravno uz više vašeg strpljenja.

Bik


Čeka vas mnogo poslova pa što bolje organizujte vrijeme kako biste sve stigli. Plaćanje računa, rješavanje porodičnih problema, nabavke i kućni poslovi prilično će vas iscrpiti. Iako ćete se truditi uskladiti različita životna područja, lako se može dogoditi da nešto bitno zaboravite ili da se s nekim pogrešno sporazumijete.

Blizanci


Očekuje vas uspjeh u aktivnostima koje obavljate. U poslu će vas osim izdržljivosti i upornosti pratiti srećne okolnosti s kojima možete postići više od očekivanog. Majstorski ćete se koristiti poslovnim adutima, ispravno procijeniti šta i kada trebate nešto uraditi. Na pomolu je rješenje situacije koja vas je počela opterećivati.

Rak


Pružiće vam se prilika da se prikažete u najboljem svjetlu i shvatite koliko ste sebe nepravedno potcjenjivali. Organizujte dan tako da što manje boravite u kući, a više se družite s prijateljima. Sagovornici će se osjećati ugodno u vašoj blizini pa ćete privlačiti pažnju britkim umom i odličnim logičkim procjenama.

Lav


Mnogi odnosi i okolnosti u vašoj radnoj sredini postaće vam jasniji, ali razočarenja u neke kolege i dalje su moguća. Moraćete se uklopiti u timski rad i prihvatiti tuđe ideje, iako se vaša mišljenja kose s njihovima. Starija osoba iz porodičnog okruženja pokušaće izvršiti pritisak na vas, ali vi joj nećete popustiti.

Djevica


Naći ćete se u trokutu između posla, doma i novčanih ulaganja. Zadnje će vam zadavati manje problema pa biste napokon mogli naplatiti neka potraživanja. Poslovi će zahtijevati punu pažnju, a kod kuće vas očekuju ugodna zbivanja. Zaokupiće vas ljubavni život – željećete svaki slobodan trenutak podijeliti s partnerom.

Vaga


Burno ćete reagovati na dobronamjerne savjete, što će vam otežati ostvarivanje i najjednostavnijih zadataka. Ako vas drugi ne cijene dovoljno, dokažite im suprotno. Vaša veza je u nestabilnom razdoblju, ali sve što se sada događa, donosi i poboljšanje na duge staze. Pripazite na novac – pametno raspolažite njime.

Škorpija


Odnosi u braku ili porodici sve su bolji i sadržajniji pa pazite da ne unesete nemir zbog svoje sumnjičavosti. Osoba koja vam se sviđa poigravaće se vašim osjećanjima i strpljenjem, ali znaćete joj uzvratiti istom mjerom.

Strijelac


Na poslu se nećete osjećati ugodno. Moraćete se prilagođavati, uvažavati šefove hirove i postojeće okvire poslovanja. Rješenje jedne situacije nadohvat vam je ruke, ali nemojte previše insistirati ili gnjaviti nekoga da cijeli proces ubrza. Povucite se i budite strpljivi, tako će se sve odvijati brže i spontanije.

Jarac


Više samokontrole i promišljenosti olakšaće vam snalaženje u svakodnevnim situacijama i održavanju dobrih odnosa s ljudima. Riješite nesporazume s bratom ili ocem, naročito ako su vaši odnosi i inače loši. Neki među vama dan će posvetiti brizi za zdravlje, možda ostaviti cigarete ili se početi intenzivnije baviti sportom.

Vodolija


Mislima ćete se vraćati u prošlost, nastojeći raščistiti neke stvari sami sa sobom. Starije među vama očekuje zanimljiv susret koji će vas podsjetiti na dane mladosti i djetinjstva. Ukoliko se posvetite porodici u većoj mjeri, moći ćete jasnije procijeniti šta vam je doista bitno. Nervira vas ponašanje starijeg ukućana – popustite mu.

Ribe


Planete osiguravaju uspjeh u učenju, postizanje dobrih rezultata, uspješne sastanke i saradnje. Ljubavne događaje prihvatite spontano, bez previše analiziranja koja vas mogu udaljiti od srži stvari. Što budete jednostavniji i manje opterećeni ishodom nekih situacija, to ćete brže privući srećne okolnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info